Obavijesti

Sport

Komentari 18

I Hajdukova svlačionica stala je uz Kalinića: 'Za one koji nisu tu'

I Hajdukova svlačionica stala je uz Kalinića: 'Za one koji nisu tu'

Golman Ivan Lučić objavio je jasnu poruku uz fotografiju slavlja, a i njegovi suigrači na strani su smijenjenog sportskog direktora. Livaja je poručio: "Nadam se da će Gattuso ostati s nama"

VIDEO

Čini se kako je vrijeme predsjednika Ivana Bilića u Hajduku odbrojano. Nakon što je smijenio sportskog direktora Nikolu Kalinića pa nemušto branio njegove optužbe dan poslije, potom i otkazao konferenciju za medije trenera Gennara Gattusa kako ga ne bi pitali o situaciji u klubu, Talijan ga je bez zadrške kritizirao nakon pobjede nad Dinamom, a na njegovu stranu stali su i igrači.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Pokretanje videa...

Sažetak Dinamo - Hajduk 0-1 01:38

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Golman bijelih Ivan Lučić tako je na Instagramu uz objavu momčadske fotografije slavlja ispred južne tribine Maksimira u opisu napisao: "Za one koji nisu tu". Jasno je da je prije svih mislio upravo na donedavnog sportskog direktora. Objavu su mu do trenutka objave teksta lajkali i suigrači Rokas Pukštas i Dario Melnjak, kao i novinarka klupske televizije Bruna Karla Bosnić, bivši suigrač Emir Sahiti, majka golmana Borne Buljana Renata Lovrinčević Buljan, tenisač Borna Gojo, rukometaš Luka Stepančić, pa i igrač Šibenika Ivan Santini.

"Za Kalu", "Hobotnica sveti Ivan", "Toooooo za Kalu", "Fala ti Bože na ovom čoviku", "Tako je, hobotnico naša", neki su od komentara, dok drugi označuju profil Nikole Kalinića.

Trener Gattuso je, podsjetimo, nakon utakmice u prijenosu na MAXSportu rekao:

- Neke stvari su mi obećali, ali nisu ispunili. Nije istina što je rekao predsjednik da nismo pričali 10 dana, nego mjesec dana. Sport mi je donio teške situacije, navikao sam na njih i to je očito moja sudbina. Mogao sam birati hoću li odustati ili boriti se, odlučio sam definitivno boriti se.

- Moramo ostati uz momčad, moramo ostati hladne glave. Posao je jedina cesta kojom moramo ići. Ne znam što će biti, ali ja sam navikao na to, ne bojim se toga. Bojim se momčadi koja se ne bori i ne poštuje pravila. Ovo vrijeme je drugačije, moraš biti profesionalac i poštovati pravila, raditi. Jer ako nisi čist u glavi, za dvije-tri minute će te izbaciti. Ne bojim se raditi, imam ogromna mu*a, nisam se bojao cijeli život. Ako me momčad ne bude slijedila, idem bez problema. Ali vidio sam u njihovu pogledu u ova tri mjeseca da su mi dali sve. Da nije tako, sigurno bih otišao - kazao je Gattuso.

- Nadam se da će Gattuso ostati s nama i da ćemo se dizati iz kola u kolo - jasan je bio Hajdukov junak Marko Livaja.

Ako Bilić ne odluči presjeći i sam napustiti klub, na potezu je nadzorni odbor i njegov predsjednik Aljoša Pavelin, koji je bio na Kalinićevoj meti. Navijači i Udruga Naš Hajduk po tom pitanju su suzdržani, ali teško da će Kalinićeva smjena ostati jedina u skorije vrijeme na Poljudu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane
Potpuni debakl u Münchenu: Obrana plivala na sve strane, a devetka u mreži je nedopustiva!
KOMENTAR

Potpuni debakl u Münchenu: Obrana plivala na sve strane, a devetka u mreži je nedopustiva!

Plus+ Bayern je za Zagrepčane drugi svijet, to se znalo i prije utakmice. Ali takvu nemoć na Allianz Areni nitko nije očekivao. I ova će rezultatska sramota ozbiljno odjeknuti u Europi. Nažalost...