Obavijesti

Sport

Komentari 9

Hvala ti, Domagoj! HNS se prije dvoboja s Poljskom zahvalio Vidi i uručio mu prigodan dar

Hvala ti, Domagoj! HNS se prije dvoboja s Poljskom zahvalio Vidi i uručio mu prigodan dar
5

Hrvatski stoper trenutačno igra za grčki AEK i ove je sezone nastupio sedam puta u svim natjecanjima. Ugovor s Grcima vrijedi mu do ljeta 2025., a prema Transfermarktu vrijedi 1.2 milijuna eura

VIDEO

Domagoj Vida (35) definitivno je zaslužio svoje mjesto među legendama hrvatske nogometne reprezentacije. Skupio je 105 nastupa i zabio četiri gola, a pamtimo njegove odlične izvedbe u paru s Dejanom Lovrenom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. Prije utakmice s Poljskom u Ligi nacija, HNS mu se na prigodan način zahvalio na doprinosu za reprezentaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Domagoj Vida na doček u Donji Miholjac stigao na kočiji 02:41

Uručili su mu poseban dres s brojem 105 na poleđini, što označava Vidin broj nastupa za Hrvatsku. Navijači su ga u njegovom Osijeku pozdravili velikim pljeskom, a Vida im se srdačno zahvalio. 

Osijek: Oproštaj Domagoja Vide od hrvatske reprezentacije na susretu Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija Osijek: Oproštaj Domagoja Vide od hrvatske reprezentacije na susretu Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija

Hrvatski stoper trenutačno igra za grčki AEK i ove je sezone nastupio sedam puta u svim natjecanjima. Ugovor s Grcima vrijedi mu do ljeta 2025., a prema Transfermarktu vrijedi 1.2 milijuna eura. Legenda "vatrenih"!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO