Obavijesti

Sport

Komentari 6

Ronaldov živčani slom: Prvo se derao na suca pa odgurnuo čovjeka koji se htio slikati!

Ronaldov živčani slom: Prvo se derao na suca pa odgurnuo čovjeka koji se htio slikati!

Mnogi su ga na društvenim mrežama iskritizirali zbog toga i poručili mu da je egoističan, dok ga drugi brane i tvrde da on nije robot koji može stalno udovoljavati željama drugih ljudi

VIDEO

Gdje god Cristiano Ronaldo kroči, izazove pomamu i veliki interes. A tako je i na svakoj utakmici otkako je u Saudijskoj Arabiji. 

Pokretanje videa...

Ronaldo i Georgina ne mogu se više podnijeti: Posvađali su se javno i vikali, on izgubio razum 00:59

Al-Nassr je u utorak slavio protiv Al-Ahlija (4-2) iz Dubaija te se plasirao u Azijsku ligu prvaka. No, klub Cristiana Ronalda i našeg Marcela Brozovića opasno je visio. Na poluvremenu je bilo 1-1, a to je izazvalo neviđeni bijes Cristiana Ronalda koji je doživio živčani slom. Prilikom odlaska u svlačionicu, stao je pored suca i izderao se na njega.

- Probudi se!

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Taawoun

Tvrdio je da nije sudio tri jedanaesterca za njegovu momčad, derao se na njega pa bijesan kao ris otišao prema svlačionici. Na putu do nje jedan od članova stožera Al-Ahlija htio se fotografirati s portugalskom zvijezdom, no Ronaldo ga je gurnuo i nastavio svojim putem. 

Video pogledajte OVDJE

Al-Ahli je u nastavku vodi 2-1 i to sve do 88. minute, Al-Nassr je bio na pragu ispadanja, ali zabio je tri gola u posljednjih osam minuta. Jedan od strijelaca bio je i Marcelo Brozović

Mnogi su ga na društvenim mrežama iskritizirali zbog toga i poručili mu da je egoističan, dok ga drugi brane i tvrde da on nije robot koji može stalno udovoljavati željama drugih ljudi. No, morao je staloženije reagirati, a ne frustracije ispoljavati na drugima.

Saudi Pro League - Al-Nassr v Al-Taawoun

On je jedan od najvećih igrača u povijesti, najbolji strijelac u povijesti nogometa i čovjek koji je osvajao trofeje gdje god je došao. I upravo zato bi se morao ponašati u skladu time, kao primjer mnogoj djeci koja upijaju njegove nogometne vještine, ali i ponašanje. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić