Obavijesti

Sport

Komentari 12

Hrvatski Japanac vodi bitku za život. Objavio je potresnu sliku

Hrvatski Japanac vodi bitku za život. Objavio je potresnu sliku

Osvojio je zlato na OI-ju u Pekingu, promijenio državljanstvo i godinama trenirao pod Mirkom Filipovićem. Po odlasku u mirovinu vratio se u Japan i počeo baviti cvjećarstvom

VIDEO

Satoshi Ishii (37) se bori za život. Umirovljeni japanski borac koji već pet godina ima hrvatsko državljanstvo i koji je nastupao pod hrvatskom zastavom vodi najveću bitku, onu životnu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Satoshi Ishii trenira 02:01

Ishii je na Instagramu s javnosti podijelio situaciju u kojoj se nalazi. Potresna fotografija prikazuje našeg MMA borca i zlatnog iz Pekinga 2008. u džudu kako leži u bolničkom krevetu. To što je tamo je samo po sebi prilično mučan i tužan prizor jer Ishii je tijekom karijere bio samo primjer vrhunskog sportaša kojeg je "pod svoje" prije nekoliko godina uzeo Mirko Filipović.

- Borim se protiv neočekivane bolesti. Bio sam na hitnoj operaciji tri puta po dva tjedna. I prošao sam najgori dio, polako se oporavljam. Vratit ću se svojim ciljevima što je prije moguće. Zahvaljujem liječniku što mi je spasio život i hvala svima koji me podupiru bez obzira što se dogodilo - napisao je Ishii na Instagramu.

Nije poznato o kojoj bolesti je riječ i s kakvim problemima se Satoshi bori. No, Ishii je primio puno poruka podrške i u komentarima su mu se javili poznanici i prijatelji pa su mu tako podršku pružili Reptili, voditelj Podcast Inkubatora Marko Petrak, bodybuilder i influencer Stjepan Ursa, UFC borac Aleksandar Rakić, bivši UFC borac i trenutni prvak KSW-a Phil De Fries...

Cro Cop ga dvaput pobijedio

U Pekingu je 2008. godine osvojio olimpijsko zlato (+100), no apetiti su mu se povećali pa je odlučio okušati se u MMA-u. U MMA karijeri skupio je 25 pobjeda i 13 puta izgubio. Posljednji meč odradio je u PFL-u kada je u kolovozu prošle godine izgubio od Danila Marquesa.

Mirko Filipović ga je dva puta pobijedio i Ishii je kasnije shvatio da od Cro Copa može puno naučiti, a slavni hrvatski borac ga je raširenih ruku primio u svoj dom i dvoranu.

Nakon odlaska u mirovinu Ishii je otišao iz Hrvatske i vratio se u Japan. Odlučio je baviti se cvjećarstvom u Fukuoki i raditi nešto drugo u životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Obožavateljica iz Kine: Modriću sam u Osijek donijela svjetiljku u obliku kuće u kojoj je odrastao
POSEBAN DAR POSEBNOG FANA

Obožavateljica iz Kine: Modriću sam u Osijek donijela svjetiljku u obliku kuće u kojoj je odrastao

Plus+ Živim i radim u Rotterdamu i četvrti sam put došla u Hrvatsku samo zbog utakmice. Luka je prepoznao kuću i nasmijao se, dopalo mu se. Kao i kad sam mu rekla da je meni draža ta kuća od vile u kojoj sad živi u Madridu, kaže Liliana

FOTO Slučajno fotografirala 14-godišnjeg Modrića. Nije bila svjesna da ima djelić povijesti
RANI DANI HRVATSKOG KAPETANA

FOTO Slučajno fotografirala 14-godišnjeg Modrića. Nije bila svjesna da ima djelić povijesti

U gradu je bilo neko događanje, a Luka se našao slučajno u kadru, on ih je animirao, pričao je, a oni ga pozorno slušaju. A kad se Luka probio, pričalo se u medijima, da je on čuvao koze. Ja sam htjela pokazati da je on i gradski dečko, rekla je zadarska liječnica Nada Perković-Kevrić