Obavijesti

Sport

Komentari 1

Hrvatski boksač nokautirao Nijemca i obranio pojas...

Hrvatski boksač nokautirao Nijemca i obranio pojas...

Plantić je sinoć u Hamburgu u desetoj rundi tehničkim nokautom pobijedio Nijemca Yusufa Kunguela te tako obranio WBC-ov internacionalni Silver pojas supersrednje kategorije kojeg je osvojio prošle godine u Solinu

VIDEO

Hrvatski boksač Luka Plantić (26) prije dvije godine ostvario je snove mnogih sportaša. Natjecao se na Olimpijskim igrama u Tokiju gdje je kontroverznom odlukom sudaca izgubio u osmini finala od Meksikanca Rogelija Romera Torresa. Bio je ogorčen nakon tog poraza, opleo je po sucima, ali nakon Tokija je odlučio zapeti još jače i prebaciti se u profesionalce.

Pokretanje videa...

Luka Plantić 01:02

A krenulo je kao iz snova! Plantić je sinoć u Hamburgu u desetoj rundi tehničkim nokautom pobijedio Nijemca Yusufa Kunguela te tako obranio WBC-ov internacionalni Silver pojas supersrednje kategorije kojeg je osvojio prošle godine u Solinu pobijedivši Armenca Khorena Gevora.

Zagreb: 31. prvenstvo Hrvatske u boksu za seniore i seniroke

Bila mu je ovo šesta pobjeda iz isto toliko mečeva u profesionalnoj karijeri, a od toga je pet puta slavio nokautom. Drugi put je uspio obraniti pojas nakon što mu je isto pošlo za rukavicama u veljači ove godine kada je svladao Čeha Tomasa Bezvodu. 

Split:  Boksač Luka Plantić trenira  uoči odlaska na Olimpijske igre u Japan

Plantić je dominirao kroz cijeli meč, ali nikako nije uspio završiti žilavog Meksikanca. Usred kanonade u posljednjoj rundi, sudac je odlučio prekinuti Torresovu muku i prekinuo je meč.

Plantić je tako nastavio uspješno kročiti profesionalnim stazama, a možda ga ubrzo vidimo i u meču s ozbiljnijim ulogom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne