Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hrvati srušili Real: Bivši igrač Cibone nezaustavljiv s trice

Hrvati srušili Real: Bivši igrač Cibone nezaustavljiv s trice

Klub bivšeg hrvatskog izbornika Veljka Mršića nalazi se na devetom mjestu s omjerom 13-13. Ima poraz više i utakmicu više od osmoplasirane Valencije, čiju poziciju i lovi za plasman u doigravanje

VIDEO

Prije godinu dana Veljko Mršić je iznenada odstupio s klupe hrvatske košarkaške reprezentacije i potpisao za španjolskog prvoligaša Rio Breogan. Za mnoge je to bila iznenađujuća odluka jer je nekoliko mjeseci ranije započeo s reprezentacijom kvalifikacijski ciklus, a savez je stao uz njega nakon debakla na kvalifikacijama za OI. No, kada je došla ova ponuda, nije puno razmišljao. Otišao je iz reprezentacije i posvetio se klupskoj karijeri. 

Pokretanje videa...

Trening košarkaške reprezentacije 01:29

Bivši hrvatski reprezentativac radi vrlo dobar posao na klupi Breogana s kojim se bori za doigravanje španjolske lige, a vrlo bitnu pobjedu na tome putu klub je ostvario u subotu u 26. kolu ACB lige. Mršićev klub je na svome terenu demolirao Real Madrid 96-72!

Zagreb: Kvalifikacijska utakmica Hrvatska - Slovenija za košarkaško SP 2023. godine

Breogan je vodio cijelu utakmicu, a ključ pobjede bila je treća četvrtina u kojoj su razbili Real 31-17. Do kraja utakmice je to bilo samo održavanje prednosti.

Sjajnu utakmicu odigrao je hrvatski reprezentativac Toni Nakić koji je zabio 14 koševa uz tri skoka. Ubacio je čak četiri od osam trica. Njegovu momčad predvodio je Hollatz s 21 košem.

Zagreb: Hrvatska košarkaška reprezentacija poražena je 79:87 od Poljske u sklopu kvalifikacija za EuroBasket 2025.

Drugi Hrvat na utakmici nije baš briljirao. Mario Hezonja je za 15 minuta igre zabio tek tri koša. Real je u takvoj situaciji da si može priuštiti poraz, a možda se s Breoganom i susretne u doigravanju. Za prvo mjesto bori se s Barcelonom i Baskonijom.

Klub bivšeg hrvatskog izbornika nalazi se na devetom mjestu s omjerom 13-13. Ima poraz više i utakmicu više od osmoplasirane Valencije, čiju poziciju i lovi. Do kraja regularnog dijela ostalo je još osam utakmica pa će i Breogan imati više nego dovoljno prilika da pretekne Valenciju i plasira se u doigravanje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne