Obavijesti

Sport

Komentari 17

Horford u zadnjim sekundama "uništio" Wizardse u Atlanti...

Horford u zadnjim sekundama "uništio" Wizardse u Atlanti...
3

Horford je u posljednjim sekundama, nakon promašaja Schrödera, osigurao Atlanti treći bod u seriji protiv Wizardsa. Golden State također vodi 3-2 protiv Memphisa...

VIDEO

Noćas su odigrane još dvije utakmice konferencijskih polufinala NBA lige, a baš kao i jučer, u obje utakmice do pobjede su došle domaće momčadi. Golden State nadigrao je Memphis, a Atlanta Washington.

Warriorsi su bili uvjerljivi na svom parketu, pobijedili su 98:78 i poveli 3:2 u seriji i još ih jedna pobjeda dijeli od ulaska u konferencijski finale. Presudio je bolji postotak šuta (47:40), a posebno se to odnosi na trice, Golden State ubacio ih je 14, uz postotak šuta 46,7 posto, dok su gosti postigli samo četiri trice. Najbolji u pobjedničkoj momčadi bio je Klay Thompson, on je ubacio 21 koš te ostvario četiri skoka i pet asistencija. Za goste je Gasol ubacio 18.

VIDEO

U Atlanti se vodila neizvjesna bitka, a domaći su pobijedili doslovno u zadnjim sekundama (82:81). Kada je Pierce osam sekundi prije kraja pogodio tricu za vodstvo gostiju, svi su pomislili da će Wizardsi slaviti. No, Al Horford nije tako razmišljao i u posljednjim sekundama pogotkom nakon promašaja Dennisa Schrödera osigurao je svojoj momčadi treći bod u seriji. Upravo on bio je i najbolji igrač, postigao je 23 koša i upisao 11 skokova.

VIDEO

NBA doigravanje:

  • Atlanta - Washington 82-81 (Atlanta vodi 3-2 u seriji)
  • Golden state - Memphis 98-78 (3-2)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO

Banjole - Dinamo 1-3: Nakon tri poraza, 'modri' slavili u Kupu! Nakon muke s četvrtoligašem
ZA OSMINU FINALA

Banjole - Dinamo 1-3: Nakon tri poraza, 'modri' slavili u Kupu! Nakon muke s četvrtoligašem

Prvak je prošao pobjedom u Istri pred 1400 gledatelja, ali nije to bilo uvjerljivo. Morali su uvesti Petkovića i Mišića, a tek su onda 'prelomili'. Strijelci su bili Špikić, Kulenović i Ademi, a za domaćina Kamenički