HNS objavio postavu igrača sa 100 nastupa, pogledajte to društvo. 'Impresivno, zar ne?' | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

HNS objavio postavu igrača sa 100 nastupa, pogledajte to društvo. 'Impresivno, zar ne?'

HNS objavio postavu igrača sa 100 nastupa, pogledajte to društvo. 'Impresivno, zar ne?'

Mateo Kovačić je protiv Sjeverne Makedonije odigrao stoti nastup za hrvatsku reprezentaciju, a HNS je složio jedanestoricu članova prestižnog kluba 100

VIDEO

Počevši od debija s Argentinom u ožujku 2006. godine, Luka Modrić je do danas odigrao čak 174 utakmice za Hrvatsku. I teško da će ga itko nadmašiti, možda jednog dana Joško Gvardiol kojemu su tek 22 i igrat će već treći veliki trunir s 'vatrenima', ali o tom po tom. 

Pokretanje videa...

Livaković odjednom lovi dvije lopte 01:05

Luka je kralj i nenadmašiv, ali u pozamašnom društvu je u klubu igrača koji su odigrali minimalno sto utakmica za hrvatsku reprezentaciju. Novi član tog prestižnog kluba je od ponedjeljka i Mateo Kovačić koji je protiv Sjeverne Makedonije (3-0) s kapetanskom trakom oko ruke odigrao stotu utakmicu u najdražem dresu!

Rijeka: Prijateljska utakmica između Hrvatske i Sjeverne Makedonije

- Kada pogledam unatrag, puno toga lijepo se izdogađalo, tako da sam ponosan na 100 nastupa i nadam se da će ih biti još dosta u ovome dresu. Uvijek sam bio sretan kada bih došao u reprezentaciju, to je velika čast. Puno sam naučio od starijih momaka, Modrića, Vide, Ćorluke. Zahvalan sam na tome i sretan što sam dijelio svlačionicu s takvim veličinama - rekao je Kova koji je zabio pet golova u kvadratićima.

HNS je na društvenim mrežama objavio postavu 'vatrenih' s igračima koji su odigrali minimalno sto utakmica. Postavili su formaciju 4-4-2, a zamislite samo kako bi to izgledalo kada bi sve te legende barem još jednom zaigrale zajedno. ž

- Hrvatski klub 100 čini prilično impresivnu momčad, zar ne? - piše u opisu.

Postava 100:

Pletikosa (114) - Šimić (100), Ćorluka (103), Vida (104), Šimunić (105) - Srna (134), Kovačić (100), Modrić (174), Rakitić (106) - Olić (104), Perišić (130)

Već na Euru bi se tome čudesnom društvu mogao pridružiti i Marcelo Brozović koji je odigrao 95 utakmica, a iz njega je Andrej Kramarić s 92. Nažalost, na toj listi nikada nećemo vidjeti Marija Mandžukića kojemu fali 11 nastupa, Robert Kovač ima 84, brat Niko također nastup manje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu

Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...
OLMO IGRAČ UTAKMICE

Španjolska - Njemačka 2-1: Dani Olmo golom i asistencijom vodi 'furiju' među četiri najbolja...

Iako je Španjolska pobijedila, ostat će sporna situacija iz 106. minute u kojoj je Cucurella rukom blokirao udarac Musiale. Sudac je ostao nijem i ostaje dojam da je Njemačka teško oštećena...