Obavijesti

Sport

Komentari 10

HNS objavio cijene ulaznica za Poljsku: Evo za koliko možete gledati Hrvatsku na Opus Areni

HNS objavio cijene ulaznica za Poljsku: Evo za koliko možete gledati Hrvatsku na Opus Areni
3

Od 23. kolovoza do 7. rujna najskuplja je karta 35 eura, a najjeftinija 17 eura. Na dan utakmice, 8. rujna, sredine na Zapadu i Istoku koštat će 40 eura, a Sjever i Jug po 23 eura...

VIDEO

Hrvatski nogometni savez (HNS) objavio je početak prodaje ulaznica za utakmicu Hrvatske i Poljske na Opus Areni u Osijeku 8. rujna. Prodaja ulaznica bit će organizirana putem interneta na HNS-ovom portalu za ulaznice te na benzinskim crpkama Petrola i Croduxa u Osijeku, a cijena karata bit će ista kao i za dvoboje protiv Škotske 12. listopada u Zagrebu i Portugala 18. studenog u Splitu

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Vida napušta 'vatrene' nakon 14 godina: 'Odlazim jako ponosan. Znam da je vrijeme za mlađe' 00:59

Ovo su cijene za utakmicu Hrvatske i Poljske na Opus Areni:

Od 23. kolovoza do 7. rujna:

  • Zapad sredina: 35 eura
  • Zapad: 30 eura
  • Istok sredina: 35 eura
  • Istok: 30 eura
  • Sjever/Jug: 17 eura

Na dan utakmice (8. rujna):

  • Zapad sredina: 40 eura
  • Zapad: 35 eura
  • Istok sredina: 40 eura
  • Istok: 35 eura
  • Sjever/Jug: 23 eur
Nogometaši Turske pobijedili su na Opus Areni Hrvatsku s 1:0

Priopćenje HNS-a prenosimo u cjelosti:

Prodaja ulaznica putem interneta uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica nakon kupovine i ispisati na svome pisaču ili pohraniti na svom pametnom telefonu, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Ulaznice za utakmicu Hrvatska - Poljska moći će se kupiti i na trima benzinskim crpkama Petrola i Croduxa u Osijeku i to na lokacijama Strossmayerova sjever, Divaltova i Mandićeva. Prodaja ulaznica na Petrolovim lokacijama započet će u petak u 14:00 sati.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Rok za kupnju ulaznica traje do početka utakmice ili do rasprodaje svih raspoloživih ulaznica. Ulaznice su putem interneta dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Hrvatski nogometni savez naglašava da će na utakmici u Osijeku zaštitarska služba dosljedno i striktno kontrolirati i uspoređivati osobne podatke s podacima na ulaznici te će na stadion moći ući samo osobe s usklađenim podacima. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s tuđim podacima na ulaznici. Također, neće biti dozvoljeno unošenje i postavljanje transparenata i zastava većih od standardne dimenzije 2x1 metar.

HNS će u krugu stadiona organizirati zonu za navijače kako bi navijači na vrijeme prošli kontrole na ulazu te ušli na stadion izbjegavajući gužve u posljednji trenutak.

Tijekom četvrtka 22. kolovoza najvjerniji navijači s najviše dolazaka na utakmice reprezentacije u proteklih pet godina dobit će pravo prvokupa ulaznica prema programu vjernosti i po sustavu: 

- prvih 20 po 4 ulaznice, 
- do 50. mjesta po 3 ulaznice
- do 100. po 2 ulaznice 
- do 900. po 1 ulaznicu

Najvjerniji navijači će tijekom četvrtka na svoj e-mail dobiti informacije i mogućnost kupnje ulaznica unutar 24 sata od primitka e-maila.

Hrvatski nogometni savez kažnjen je zabranom prodaje gostujućih ulaznica hrvatskim navijačima na utakmici Lige nacija Portugal - Hrvatska u Lisabonu, 5. rujna, izvjestio je HNS na službenim stranicama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!
OVO BI ODJEKNULO

Pojavila se nevjerojatna vijest! Perišić na jesen u Lokomotivi?!

Perišićeva želja je zaigrati u La Ligi. Nije uspio ostvariti taj angažman ni ovog ljeta, a propala mu je i Serie A. Većina klubova iz lige petice se već ekipirala za novu sezonu i teško mu netko može ponuditi veliku minutažu

Bratići na suprotnim stranama: Igrali su zajedno za 'vatrene', a sad ih prvi put čeka veliki derbi
OBITELJSKE VEZE

Bratići na suprotnim stranama: Igrali su zajedno za 'vatrene', a sad ih prvi put čeka veliki derbi

Plus+ Markov tata i Darijeva mama su brat i sestra, a do sada su dvaput igrali međusobno na utakmicama Splita i Slaven Belupa. Svatko ima po jednu pobjedu, ali i jedan zabijeni gol protiv bratića...
U Hajduk stiže čovjek koji je otkrio Musialu i Daviesa? Bilo je razgovora i s Osijekovim Botom
NAPUSTIO BAYERN U TRAVNJU

U Hajduk stiže čovjek koji je otkrio Musialu i Daviesa? Bilo je razgovora i s Osijekovim Botom

Šuška se da se radi o njemačkom stručnjaku Marcu Neppeu (38). Karijeru je završio 2014. u Alemanniji Aachen te je odmah postao skaut Bayerna