Obavijesti

Sport

Komentari 28

Hezonja bez poena u pobjedi, Boston trijumfirao u Meksiku

Hezonja bez poena u pobjedi, Boston trijumfirao u Meksiku
1

Od hrvatskih košarkaša u NBA-u sinoć je zaigrao samo Mario Hezonja čiji je Magic pobijedio Utah 103-94. Hrvatski reprezentativac dobio je mrvice i nije zabio koš...

VIDEO

San Antonio Spursi slavili su s uvjerljivih 103-83 na teškom gostovanju u Memphisu, a Kawhi Leonard je u pobjedu ugradio čak sedam trica. Leonard je dvoboj završio s 27 koševa, osam skokova i tri asistencije.

- Osjećao sam šut toliko dobro, da sam pucao sve dok nisam promašio - rekao je najbolji pojedinac druge najbolje momčadi u NBA ligi, koja zaostaje tek za perfektnim Golden Stateom (20-0).

Spursi su u Memphisu stigli do svoje 16. pobjede (16-4), a uz Leonarda najveće zasluge za trijumf nad Grizzliesima pripadaju Tonyju Parkeru (17 koševa, sedam skokova, pet asistencija) i LaMarcusu Aldrigeu (18 poena, četiri skoka). Za domaću momčad su po 15 koševa postigli Marc Gasol, Mike Conley i Mario Chalmers.

Portland je u svojoj dvorani svladao Indianu sa 123-111 i zaustavio niz Pacersa na šest uzastopnih pobjeda. Damian Lillard je ubacio 26 koševa te imao devet asistencija i tri skoka u pobjedničkoj momčadi koja je uspjela limitirati najboljeg igrača Indiane Paula Georgea na samo 11 koševa (šut 4-17). Uz Lillarda najraspoloženiji kod Trail Blazersa bili su C. J. McCollum s 21 košema, pet skokova i pet asistencija te Allen Crabbe s 18 poena. Indianu je s 27 poena i šest skokova predvodio C. J. Miles, dok je George Hill ubacio 18 koševa.

Sacramento Kingsi su doživjeli još jedan domaći poraz, ali ovaj je bio drugačiji od dosadašnjih. Naime, Boston Celticsi su ih pobijedili sa 114-97 u Ciudad de Méxicu, u trećoj ikad odigranoj utakmici regularne NBA sezone na tlu Meksika. Kingsi se i nisu mogli baš osjećati kao domaća momčad pred 18.660 gledatelja u Mexico City Areni u kojoj je prevladavala zelena boja Celticsa.

Nekadašnji igrač Kingsa (od 2011. do 2014.), a danas jedan od najboljih košarkaša Bostona Isaiah Thomas, bio je najzaslužniji za pobjedu protiv bivše momčadi kojoj je ubacio 21 koš uz devet asistencija i šest skokova. Thomas je potpuno zasjenio bivšu zvijezdu Bostona Rajona Ronda koji je završio dvoboj sa samo pet koševa i osam skokova te zbog dvostruke tehničke pogreške bio isključen u trećoj četvrtini. Osim Thomasa, Celticsi su imali još trojicu košarkaša na 20 ili više koševa: Kellyja Olynyka (21), Jaea Crowdera (20) i Averyja Bradleyja (20). Rudy Gay s 18 poena i sedam skokova te DeMarcus Cousins sa 16 koševa, sedam skokova i četiri asistencije bili su najbolji kod poraženih.

Osim nedodirljivih Warriorsa, vlasnici druge najduže pobjedničke serije od sinoć su košarkaši Orlanda koji su svladali Utah Jazz u Salt Lake Cityju sa 103-94, što im je peta uzastopna pobjeda, a sedma u posljednjih deset utakmica. Orlando je u prvom poluvremenu primio 57 koševa, a onda limitirao domaču momčad na samo 37 poena u drugom dijelu.

Tobias Harris je ubacio 17 poena uz sedam skokova, Nikola Vučević je zavšio dvoboj sa 16 koševa i osam skokova, a još četvorica igrača Orlanda ubacili su po 14 poena: Elfrid Payton, Victor Oladipo, Evan Fournier i Andrew Nicholson. Najbolji strijelci Jazza bili su Gordon Hayward s 24 poena i Alec Burks sa 21 košem.

Mario Hezonja je za Orlando odigrao posljednjih minutu i 47 sekundi u drugoj četvrtini te ponovno ostao bez ikakvog učinka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Dečki, je li to stvarno moguće? Dinamo i dalje nema trenera, a navijači polako gube strpljenje!
BROJNI PROBLEMI

Dečki, je li to stvarno moguće? Dinamo i dalje nema trenera, a navijači polako gube strpljenje!

Plus+ SLAVEN - DINAMO 4-1 Igrači su i u Münchenu poslije utakmice dobili (nezaslužen) pljesak. Ali Koprivnica je puno toga promijenila. Sad su potjerani u svlačionicu, a čelnici kluba prvi put doživjeli otvorene kritike

VIDEO Reakcija Furyja na poraz Joshue postala viralna: 'Upravo sam izgubio 150 milijuna funti'
TEŠKAŠ U OČAJU

VIDEO Reakcija Furyja na poraz Joshue postala viralna: 'Upravo sam izgubio 150 milijuna funti'

Tyson Fury iz prvih redova pratio je spektakl na Wembleyu u kojem je Dubois pomeo Joshuu. Povikao je prema saudijskom moćniku i tražio da mu isplati novac
VIDEO Rijeka - Šibenik 3-0: Riječani su opet na vrhu HNL-a, Šibenčani nastradali na Rujevici
NOVI/STARI LIDER

VIDEO Rijeka - Šibenik 3-0: Riječani su opet na vrhu HNL-a, Šibenčani nastradali na Rujevici

Fruk je doveo Rijeku u vodstvo već u trećoj minuti, a Andrić je u 19. zabio za rano povećanje prednosti. Rezultat se nije mijenjao sve do 81. minute kada Pašalić sjajnom asistencijom nalazi Galešića za treći gol