Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hana Arapović nova je europska prvakinja u stolnom tenisu!

Hana Arapović nova je europska prvakinja u stolnom tenisu!
3

Na tri prethodna EP-a do 15 i do 19 godina izgubila sam u četvrtfinalu. Ovo mi je prva pojedinačna medalja i jako sam ponosna, istaknula je Hana nakon zlata među mlađim seniorkama na EP-u u Sarajevu

VIDEO

Hana Arapović postala je europska stolnoteniska prvakinja u konkurenciji mlađih seniorki. Hrvatska stolnotenisačica, koja će u kolovozu napuniti 19 godina, u Sarajevu je pomela europske suparnice te osvojila zlato.

U polufinalu je s 4-0 (8, 7, 3, 9) nadigrala Njemicu Miu Griesel, a potom u finalu s 4-1 (9, 3, 8, -5, 9) još jednu Njemicu, Sophiju Klee.

Pokretanje videa...

Stolni tenis reprezentacija 01:08

- Pokušala sam biti što smirenija tijekom finala. Igrala sam do zadnjeg poena kao da je riječ o početku meča. Uspjela sam tijekom cijelog susreta imati punu kontrolu. Na tri prethodna EP-a do 15 i do 19 godina izgubila sam u četvrtfinalu. Ovo mi je prva medalja i jako sam ponosna - istaknula je Hana Arapović.

arapovic2

U karijeri je već osvajala brojne medalje na europskoj sceni. Osvojila je lani europski Top 10, bila je europska juniorska prvakinja u parovima, osvajale bronce u mješovitim parovima, ali u pojedinačnoj konkurenciji je uvijek nedostajalo malo sreće. Sada se i to promijenilo, nakon tri četvrtfinala Arapović je u Sarajevu otišla do kraja.

Velik uspjeh za obitelj Arapović, Hanu, ali i oca Darka Arapovića, koji je ujedno i izbornik mladih.

arapovic

Inače, posljednji put Hrvatska je osvojila zlato na mlađeseniorskom Europskom prvenstvu 2017. u Sočiju, tada je europski prvak postao Tomislav Pucar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!