Obavijesti

Sport

Komentari 135

Hajduk dobio težak ždrijeb i izvukao bivši klub Marka Livaje, Osijeku najbolji mogući ishod

Hajduk dobio težak ždrijeb i izvukao bivši klub Marka Livaje, Osijeku najbolji mogući ishod

Rijeka je u kvalifikacijama Europske lige izvukla Molde ili Cercle Brugge, Hajduk boljeg iz susreta AEK-a i Noaha, dok je Osijek sjajno prošao i čeka ga bolji iz utakmice Omonije i Fehervara

VIDEO

Uoči prvih utakmica trećeg pretkola Lige prvaka, Europske i Konferencijske lige ovaj ponedjeljak na rasporedu je i ždrijeb play-offa svih triju Uefinih klupskih natjecanja u Nyonu u kojima sudjeluju sva četiri kluba iz HNL-a. Protivnika je doznao i prvak Dinamo koji preskače prve tri kvalifikacijske runde, kao i Rijeka u Europskoj i Konferencijskoj ligi, kao i Hajduk i Osijek u Konferencijskoj ligi.

Pokretanje videa...

Treća garnitura dresova Dinama za sezonu 24/25 00:47

Prođu li izabranici Željka Sopića Elfsborg, u play-offu za ulazak u drugorazredno Uefino natjecanje igrat će protiv pobjednika dvoboja između norveškog Moldea i belgijskog Cercle Bruggea. U prvoj utakmici 22. kolovoza bili bi gosti, u uzvratu 29. kolovoza domaćini. Ako se Elfsborg pokaže kao bolji suparnik svoj put ka Europi Rijeka će nastaviti s boljim iz susreta Olimpije iz Ljubljane i moldavskog Šerifa kojeg je preuzeo bivši trener Hajduka Mislav Karoglan. U tom bi slučaju prvo bili domaćini.

Hajduk je bio u podskupini sa španjolskim Betisom koji je prošle sezone ispao od Dinama, tu su bili i Gent, Cluj i bivši klub Marka Livaje AEK. Upravo će bivši klub Marka Livaje biti sljedeći Hajdukov protivnik, ako "bili" budu bolji od Slovaka, a Grci od armenskog Noaha. Hajduk bi uzvrat igrao kod kuće, kao što je slučaj sa Slovacima.

Osijek je mogao na francuski Lens, Kopenhagen i Trabzonspor hrvatskog dvojca Oršić - Barišić, ukoliko prođe Ziru. No ždrijeb im je dodijelio boljeg iz susreta ciparske Omonije i mađarskog Fehervara. I oni bi uzvrat igrali kod kuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 135

VIDEO