Obavijesti

Sport

Komentari 35

Hajduku ponovno sudi sudac koji je doživio napad na Poljudu

Hajduku ponovno sudi sudac koji je doživio napad na Poljudu

A Bruno Marić je opet dio sudačke garniture, u Koprivnici. Pred nama je 3. kolo HNL-a, pogledajte tko će suditi koju utakmicu i kada se one igraju

VIDEO

Poznati su suci za 3. kolo HNL-a. Prvo svakako valja istaknuti susret Hajduka i Varaždina koji se u nedjelju na Poljudu igra od 18:50 sati. Tu utakmicu sudit će Igor Pajač iz Zeline, sudac koji se vraća na Poljud nakon što je proljetos doživio uvrede i napad u poljudskom tunelu.

POGLEDAJTE VIDEO: Lokomotiva - Hajduk 1-1

Pokretanje videa...

Lokomotiva - Hajduk 1:1 01:39

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Tada je Hajdukova nutricionistkinja Dragana Olujić Sekulić dospjela u prvi plan jer je prijavljena za napad na suca Pajača u tunelu ispred svlačionice na susretu Hajduka i Lokomotive. U prijavi je stajalo i da je Pajaču izbila sprej iz ruku. Hajduk je tada tvrdio da je situacija bila drugačija, da je sudac Pajač inicirao sukob, da je napao djelatnicu splitskog kluba te je tražio od povjerenika natjecanja pokretanje disciplinskog postupka protiv Pajača.

Prijava delegata i suca je prošla, a Olujić Sekulić je kažnjena s tisuću eura i zabranom obavljanja funkcije u klubu. Potom se dogodilo famozno rezanje vjenčane torte u obliku maksimirskog stadiona, a Olujić Sekulić je koncem prošle sezone maknuta iz kluba.

Pajaču će na Poljudu asistirati Luka Pušić iz Zagreba i Vedran Đurak iz Zeline. Četvrti sudac bit će Mateo Erceg iz Benkovca dok će u VAR sobi sjediti Ivan Bebek i Jerko Crnčić.

Bel sudi Dinamu, Dadiću "Derby della Učka"

Što se tiče susreta Dinama i Šibenika u petak (21 sat), na Maksimiru će suditi Dario Bel iz Osijeka. Pomagat će mu Marjan Tomas i Kristijan Novosel, a četvrti sudac je Oliver Romić. U VAR sobi bit će Tihomir Pejin i Kruno Šarić.

Sudar Gorice i Osijeka (nedjelja, 21 sat) u Turopolju nadzirat će Mario Zebec iz Cestice kojem će pomagati Sanja Rođak Karšić i Željko Bučar, Tu je četvrti suda Ante Čulina, a u VAR sobi su Duje Strukan i Hrvoje Radić.

Na derbiju Rijeke i Istre (nedjelja, 21 sat) sudit će Toni Dadić iz Zagreba. Asistirat će mu Ivan Mihalj i Anto Marić, četvrti sudac je Jakov Titlić. Za VAR kontrolu zaduženi su Fran Jović i Bojan Zobenica.

Bruno Marić kontrolor u Koprivnici

A na utakmici Slaven Belupa i Lokomotive (subota, 21 sat) u Koprivnici opet zanimljiva sudačka garnitura. Sudi Patrik Kolarić iz Čakovca, pomoćnici su mu Luka Pajić i Dino Knez dok je četvrti sudac Oliver Romić. U VAR sobi će biti Ivan Bebek i Goran Pataki, a posebno je zanimljivo što će Bruno Marić, kao i u 1. kolu, ponovno biti u ulozi kontrolora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Obožavateljica iz Kine: Modriću sam u Osijek donijela svjetiljku u obliku kuće u kojoj je odrastao
POSEBAN DAR POSEBNOG FANA

Obožavateljica iz Kine: Modriću sam u Osijek donijela svjetiljku u obliku kuće u kojoj je odrastao

Plus+ Živim i radim u Rotterdamu i četvrti sam put došla u Hrvatsku samo zbog utakmice. Luka je prepoznao kuću i nasmijao se, dopalo mu se. Kao i kad sam mu rekla da je meni draža ta kuća od vile u kojoj sad živi u Madridu, kaže Liliana

FOTO Slučajno fotografirala 14-godišnjeg Modrića. Nije bila svjesna da ima djelić povijesti
RANI DANI HRVATSKOG KAPETANA

FOTO Slučajno fotografirala 14-godišnjeg Modrića. Nije bila svjesna da ima djelić povijesti

U gradu je bilo neko događanje, a Luka se našao slučajno u kadru, on ih je animirao, pričao je, a oni ga pozorno slušaju. A kad se Luka probio, pričalo se u medijima, da je on čuvao koze. Ja sam htjela pokazati da je on i gradski dečko, rekla je zadarska liječnica Nada Perković-Kevrić
Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!
EKSPRESNI ODLAZAK

Iznenadni otkaz: Kalinić više nije sportski direktor Hajduka!

S Nikolom smo se razišli nakon završetka prijelaznog roka imajući u vidu ono što je najbolje rješenje za Klub u ovom trenutku, rekli su iz kluba i najavili kako će već idući tjedan predstaviti Kalinićeva nasljednika