Obavijesti

Sport

Komentari 25

Hajdukovi juniori prevalili 3500 km pa prošli u drugo kolo LP!

Hajdukovi juniori prevalili 3500 km pa prošli u drugo kolo LP!

Gabala je povela u 52. minuti, ali hajdukovci su do kraja utakmice uspjeli sve preokrenuti preko Vuškovića i Vrcića. Bili tići će u drugom kolu Lige prvaka mladih igrati protiv boljega iz ogleda kazahstanske Astane i albanske Apolonije

VIDEO

Autobusom iz Splita do Sarajeva pa let do Istanbula. Izlazak iz aviona i ulazak u novi, ovaj put do Bakua. Ni tu nije bio kraj 'truckanju'. Noć u glavnom gradu Azerbajdžana pa autobusom još nekoliko sati kilometraže do Gabale. Krenuli u subotu, došli u ponedjeljak i prevalili 3500 km, a utakmica u utorak. Put za pamćenje. 

Pokretanje videa...

Hajduk - Villareal: igrači izlaze na teren 01:03

Juniori Hajduka dva dana proveli su na putu do Gabale gdje ih je čekao uzvrat protiv istoimenog kluba u Ligi prvaka mladih, no ni to ih nije poremetilo. Nakon uvjerljivih 3-0 na Poljudu, Splićani su slavili i u Azerbajdžanu (2-1) te prošli u drugo kolo natjecanja!

Baš kao i u prvom susretu, Hajduk je bio puno bolji, stvarao prilike i promašivao, ali domaćin je poveo. U 52. minuti Aghayev je ubacio iz kornera s desne strane ravno na glavu Shahniyarov koji ju je pospremio u mrežu. 

Pritisnuli su Azerbajdžanci u tim trenucima, no hajdukovci su na vrijeme odgovorili. U 68. minuti Luka Vušković, brat Marija Vuškovića, pogodio je za 1-1 i tu je priči bio kraj. Pobjedu je donio Jere Vrcić u 88. minuti.

Splićani su tako osigurali prolazak u daljnju fazu. Hajduk će u drugom kolu igrati protiv boljega iz ogleda kazahstanske Astane i albanske Apolonije (1-1). Uzvrat se igra u srijedu.

Ti dvoboji na rasporedu su 26. listopada i 2. studenog, a pobjednik će izboriti play-off Uefine Lige mladih protiv drugoplasiranih iz faze po skupinama, u kojoj se nalazi i Dinamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: 'Modri' se namučili za pobjedu, prvi gol Kolumbijca za važna tri boda
POBJEDA 'MODRIH'

Varaždin - Dinamo 0-1: 'Modri' se namučili za pobjedu, prvi gol Kolumbijca za važna tri boda

Jedini gol na utakmici zabio je Juan Cordoba u 35. minuti utakmice. Asistirao mu je Martin Baturina, koji se lijepo izborio za prostor, a Kolumbijac je pospremio glavom i zabio prvijenac za 'modre'

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj
OTPAO ZA LIGU NACIJA?

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj

Krajem prvog poluvremena pretrpio je težak start. Suparnički igrač ga je nagazio, u naletu kopačkom zahvatio po gležnju. Perišić je šepao i odmah se osjetilo da je start bio koban