Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hajdukov kvartet slavuja. Mišo se pridružio Oliveru, Arsenu i Coci u parku 'Za sva vrimena'

Hajdukov kvartet slavuja. Mišo se pridružio Oliveru, Arsenu i Coci u parku 'Za sva vrimena'
3

Mišine pjesme redoviti su dio repertoara na Poljudu, a stih i pjesma "Ja ne mogu drugo nego da ga volin" najprepoznatljiviji je odraz njegove strasti i odanosti voljenom klubu

VIDEO

Legendarni pjevač Mišo Kovač, poznat po bezvremenskim hitovima i neupitnoj ljubavi prema Hajduku, dobio je svoje mjesto u navijačkom parku "Za Sva Vrimena" na Poljudu.

Mišo Kovač u parku "Za sva vrimena"

Mišo Kovač je na ovaj način ovjekovječen među najvećim ikonama hrvatske glazbene i sportske scene, a članovi uprave SuperSporta Radim Haluza i Goran Đurić poklonili su i uručili Miši pločicu u trajno vlasništvo. Ova počast dolazi kao priznanje za njegov dugogodišnji doprinos glazbi i neizmjernu ljubav prema Hajduku, klubu uz koji je vezan cijelu karijeru.

Mišine pjesme redoviti su dio repertoara na Poljudu, a stih i pjesma "Ja ne mogu drugo nego da ga volin" najprepoznatljiviji je odraz njegove strasti i odanosti voljenom klubu. Njegovo ime sada zauzima posebno mjesto u navijačkom parku kao hvala za sve stihove koje je dao svom Hajduku.

Mišo Kovač u parku "Za sva vrimena"

Zanimljivo je napomenuti da Mišo ima i pjesmu "Volin te za sva vrimena" koja je upisom u park dobila dodatno simbolično značenje.

Uz Mišu Kovača, u parku "Za Sva Vrimena" već su upisani i drugi velikani hrvatske glazbe poput Olivera Dragojevića, Arsena Dedića i Vinka Coce. Svaki od njih ostavio je neizbrisiv trag na glazbenoj, ali i hajdučkoj sceni. Navijački park "Za Sva Vrimena" tako postaje mjesto koje spaja navijače i velikane iz svih sfera povijesti kluba koji su na različite načine prenosili slavno ime.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO