Obavijesti

Sport

Komentari 52

Hajduk registrirao Rakitića za Europu. Gattuso: Neće zaigrati

Hajduk registrirao Rakitića za Europu. Gattuso: Neće zaigrati

Saudijci nisu radili probleme oko dokumentacije za raskid ugovora i Splićani su ga mogli prijaviti za utakmice protiv HB Torshavna. Stadion bi mogao biti pun, ostalo je još nešto mjesta

VIDEO

Ivan Rakitić (36) trenirao je u ponedjeljak kao nogometaš Hajduka, klupska kamera snimila ga je u utorak kako s još jednim ovoljetnim pojačanjem Abdouliejem Sanyangom sa štopericom u ruci odrađuje prva testiranja, a već u četvrtak može debitirati u bijelom dresu, no to ipak neće biti slučaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Split: Rakitićev dres u Fan shopu Hajduk 01:21

Naime, njegov bivši klub Al Shabab poslao je potrebnu dokumentaciju na Poljud i tako omogućio "bilima" da iskoriste mogućnost i Raketu prijave za utakmice drugog pretkola Konferencijske lige protiv HB Torshavna s Farskih Otoka. Registriran je i Gambijac Sanyang, kojemu na dresu piše nadimak Bamba.

Trener Gennaro Gattuso ipak je odlučio da će ga saučvati. Vjerojatnije je da će ipak pričekati kako bi Ivan uhvatio formu na treninzima s obzirom na to da je dva mjeseca bez utakmice i da bude u konkurenciji za start HNL-a 4. kolovoza protiv Slaven Belupa, također u Splitu.

- Vidjet ćete Rakitića na utakmici, ali ne u sastavu. Još uvijek ne znamo prvih 11, a na njega očekujemo od sljedećeg tjedna. 

U međuvremenu, prodaja njegovih dresova s brojem 11 u klupskom fan shopu ide odlično, a na utakmici protiv Farana stadion bi mogao biti ispunjen. Pretplatnika je 15.000, sjeverna je tribina rasprodana, a ostalo je još nešto slobodnih mjesta na sektorima na istoku u zapadu. Ako ih članovi ne kupe do ponoći, u četvrtak će u slobodnu prodaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 52

VIDEO

Tko se sve nije odazvao pozivu na Draženovu utakmicu? I Jokić ga je dobio, evo gdje je zapelo
SRBIN NIJE DOŠAO

Tko se sve nije odazvao pozivu na Draženovu utakmicu? I Jokić ga je dobio, evo gdje je zapelo

Srpski košarkaš je bio najavljen uz Luku Dončića, Darija Šarića, Bojana Bogdanovića i Ivicu Zupca kao dio aktualne NBA petorke, ali ipak se nije pojavio

Poslala je ocu poruku 'stižem na ručak', sjela u auto i nastradala. Sad slavi prvo zlato na POI
PRIČA ANĐELE MUŽINIĆ

Poslala je ocu poruku 'stižem na ručak', sjela u auto i nastradala. Sad slavi prvo zlato na POI

Parastolnotenisačica Anđela Mužinić Vincetić s 13 godina doživjela je tešku prometnu nesreću zbog koje je završila u kolicima. Odbojka joj je bila prva ljubav, a uz Helenu Dretar Karić stolni tenis joj je postao nova strast