Hajduk pušta pretplate u prodaju: Skuplje za 50 posto! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 48

Hajduk pušta pretplate u prodaju: Skuplje za 50 posto!

Hajduk pušta pretplate u prodaju: Skuplje za 50 posto!

Bez obzira na skuplje cijene, za očekivati je kako će opet veliki broj pretplata planuti na samom početku sezone ususret europskih utakmica, kao što bude svake godine uslijed ljetne euforije

VIDEO

Dok Gennaro Gattuso po splitskoj vrućini drila hajdukovce i brusi im formu, a Nikola Kalinić u tišini radi na transferima Ivana Rakitića i Edina Džeke, kao i na jačanju ostatka kadra koji će biti konkurentan u Europi i u borbi za naslov prvaka, splitski klub objavio je cijene pretplata za novu sezonu. Prošle sezone brojčanik se neprestano vrtio i na kraju je klub odlučio zaključiti prodaju pretplata na brojci od 19.568, što je najveća brojka u povijesti. Sada je, pak, Hajduk odlučio poskupiti pretplate za čak 50 posto! Što zbog izuzetno uspješne prodaje pretplata prošle sezone, ali i zbog Ivana Perišića, Marka Livaje, kao i ostalih zvijezda koje bi mogle doći na Poljud i tako dodatno pojačati interes za Hajdukovim utakmicama.

Pokretanje videa...

Trening Hajduka 00:36

Prodaja počinje 1. srpnja. Pretplata za južnu tribinu skočila je sa 100 na 120 eura, dok će pripadnici Torcide koji obitavaju na sjeveru morati platiti 150 eura, što je 50 eura više u odnosu na prošlu sezonu. Tko poželi svaku utakmicu na Poljudu gledati s istočne tribine, platit će 250 eura (80 eura skuplje), a za zapadnu će biti potrebno izdvojiti 300 eura, što je za sto eura skuplje. Najviše su porasle karte za Zapad premium koje sada koštaju 200 eura više, odnosno 600 eura. Ako ste kojim slučajem član kluba, dobit ćete popust od 12 posto.

Split: Koreografija Torcide na utakmici HNK Hajduk - Everton FC

Bez obzira na skuplje cijene, za očekivati je kako će opet veliki broj pretplata planuti na samom početku sezone ususret europskih utakmica, kao što bude svake godine uslijed ljetne euforije. A baš će Hajduk 25. srpnja protiv Torshavna u drugom pretkolu Konferencijske lige započeti ovu sezonu pod novim trenerom Gennarom Gattusom. Kažu upućeni da je legendarni Talijan već sada donio klubu veliku dozu energije,  discipline i profesionalizma, nešto što im je kronično falilo svih ovih godina.

U klupskim prostorijama provodi i po deset sati dnevno, maksimalno je posvećen i do detalja se priprema za svaki trening i isto očekuje od igrača. Da upijaju njegove savjete i da, prije svega, stave se u službu momčadi. Gattusova energija već je pokrenula klub, a dodatno samopuzdanje donijet će im i navijači koji će u petak poslijepodne doći pogledati trening. Očekuje ih se nekoliko tisuća i bit će to idealan stimulans igračima uoči nastavka priprema na Bledu i za sami početak sezone. 

Navijačima je malo trebalo da zaborave na prošlu bolnu sezonu u kojoj je Hajduk sam sebi pucao u nogu i ostao bez svega. Činilo se kako je tada klub išao na sve ili ništa, ali sudeći po potezima Nikole Kalinića, angažmanu Gennara Gattusa i pregovora s Džekom i Rakitićem, klupski čelnici ne puštaju gas. Idu još jače i namjerama da u novoj sezoni konačno prekinu Dinamovu dominaciju. 

Dok se uglavnom priča o dolascima i koje pozicije još treba pojačati, jasno je kako Splićani moraju i prodati nekoga kako bi normalno funkcionirali. Spominje se odlazak Emira Sahitija, ali prije svega, u izlogu je Rokas Pukštas za kojeg se Hajduk nada dobiti deset milijuna eura.Dok još nema ponuda koje bi zadovoljile apetite čelnika, Gattuso maksimalno računa na mladog Amerikanca dok god je u Splitu pa je i samim time spustio rampu glede njegova nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu. To samo pokazuje s kakvim ambicijama ulaze u novu sezonu koja bi trebala konačno, nadaju se svi, vratiti splitski klub na vrh hrvatskog nogometa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 48

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Beljo pojačava Rapid?
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Beljo pojačava Rapid?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima
OSTAJE U KLUBU?

Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima

Hajduk je izgubio prvu pripremnu utakmicu protiv Radomlja (1-0), a trener Gennaro Gattuso najavio je kako im trebaju pojačanja u napadu kako bi sve izgledalo bolje. Perišić bi trebao biti početak pojačanja...