Obavijesti

Sport

Komentari 56

Hajduk ostaje bez igrača usred sezone? Poznata je i cifra...

Hajduk ostaje bez igrača usred sezone? Poznata je i cifra...

Kačaniklića ugovor s 'bilima' veže do ljeta 2024. godine, ali Hajduk ne računa na njega u budućnosti. Odlazak je bio neminovan, samo nitko nije očekivao da će to biti baš sada. Rosenborg bi trebao platiti oko 100.000 eura

VIDEO

Alexander Kačaniklić (30) stigao je u Hajduk prije nešto više od godinu dana. Kao igrač koji nosi iskustvo iz Ligue 1 i Premier lige te skupio 23 utakmice za švedsku reprezentaciju, Splićani su zadovoljno trljali ruke. Nadali su se kako su dobili veliko pojačanje, ali na kraju se ispostavio kao - flop.

Pokretanje videa...

Koreografija Torcide uoči derbija s Dinamom 00:34

Za Hajduk je u godinu dana odigrao tek 25 utakmica te zabio dva gola, a ove sezone skupio je osam nastupa. Od terena su ga udaljile ozljede. No, kad je i bio tu, nije previše igrao. U prijateljskoj utakmici protiv Radomlja (5-2) pokazao je naznake svoje kvalitete zabivši dva gola i asistiravši za gol, ali i dalje Valdas Dambrauskas ne računa previše na njega pa bi ga Hajduk mogao prodati usred proljetnog dijela sezone!

Hajduk i Dinamo na Poljudu igraju četvrti i posljednji derbi sezone

Prijelazni rok u Hrvatskoj završio je sredinom veljače, ali rok u Norveškoj otvoren je do četvrtak u ponoć. Kako piše norveški portal Nettavisen, Rosenborg bi htio dovesti Kačaniklića. 

Isti izvor navodi kako ova dva kluba već neko vrijeme pregovaraju. Odšteta se kreće oko 100.000 eura i brzo bi sve trebali privesti kraju jer rok završava 1. travnja. Bez obzira što će ostati bez igrača usred sezone u kojoj se bore za naslov prvaka i Kup, Splićani nemaju ništa protiv njegove prodaje jer Šveđanin nije od krucijalno važnosti Hajduku. Više je grijao klupu. No, problem je tajming. Naime, Dambrauskas ima velikih problema s napadačima uoči nedjeljne utakmice protiv Osijeka. 

Osijek i Hajduk odigrali su 1:1 u 11. kolu HNL-a

Emir Sahiti i Marin Ljubičić nisu ni otputovali na okupljanja reprezentacija, prvi zbog ozljede, drugi zbog problema s dišnim putevima. Viroza je pokosila Nikolu Kalinića, kao i Stipu Biuka. Uz to, Marko Livaja ove je godine odigrao svih devet utakmica bez minute odmora, a još je uz to proteklih devet dana bio na okupljanju s reprezentacijom. Nakon dugog leta i nakupljenog umora odmah će se pridružiti suigračima za pripremu dvoboja protiv Osijeka u nedjelju.

I tu je trebao uskočiti Kačaniklić koji je i protiv Radomlja pokazao da je riječ o kvalitetnom igraču koji nije bez razloga bio član Liverpoola i Nantesa, ali jednostavno se nije uspio prilagoditi na Poljudu. Što zbog ozljeda, što zbog manjka povjerenja u njega od strane trenera. 

Osijek i Hajduk odigrali su 1:1 u 11. kolu HNL-a

Švedskog nogometaša ugovor s 'bilima' veže do ljeta 2024. godine, ali Majstor s mora ne računa na njega u budućnosti. Odlazak je bio neminovan, samo nitko nije očekivao da će to biti baš sada. Odšteta je simbolična, ali i čovjek manje na platnoj listi će značiti nešto. 

Koprivnica: Utakmica 14. kolo 1. HNL Slaven Belupo - Hajduk

Rosenborg je prošlu sezonu završio na petom mjestu i u novoj sezoni, koja kreće za vikend, želi napasti naslov prvaka. Doveli su nekoliko igrača, a za oko im je zapeo i Kačaniklić u kojemu vide pojačanje. 

No, vremena je malo. Zastor nad prijelaznim rokom u Norveškoj spušta se sutra u pomoć i dvije strane morat će požuriti ako žele da se ovaj posao zgotovi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne