Obavijesti

Sport

Komentari 152

Skandalozno: Hajduk nije dobio kaznu zbog transparenta s odrubljenom glavom Marića!

Skandalozno: Hajduk nije dobio kaznu zbog transparenta s odrubljenom glavom Marića!

Uredno su izbrojana sva pirotehnička sredstva, ali časnik za sigurnost, koji je zadužen za prekršaje navijača, i delegat nisu na sjevernoj tribini uočili transparent s odrubljenom glavom Brune Marića, bivšeg predsjednika sudačke komisije?!

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer pedantno početkom svakog tjedna češlja propuste navijača na utakmicama našeg najelitnijeg nogometnog natjecanja pa, već tradicionalno, srijedom šalje 'čestitke' hrvatskim klubovima. Ovaj put je na dnevnom redu bilo 25. kolo HNL-a, a opet će najviše, kao što je već po običaju, morati platiti Hajduk

Pokretanje videa...

Torcida poslije Varaždina 00:33

Splićani su zbog brojnih prijestupa navijača na utakmici protiv Istre kažnjeni s ukupno 23 tisuće eura. Najtežu kaznu isplatili su početkom listopada kada su nakon derbija s Dinamom kažnjeni s 40 tisuća eura. Uredno su izbrojana sva pirotehnička sredstva, ali časnik za sigurnost, koji je zadužen za prekršaje navijača, i delegat nisu na sjevernoj tribini uočili transparent s odrubljenom glavom Brune Marića, bivšeg predsjednika sudačke komisije?! Nakon utakmice smo upitali i Hajduk za komentar o sramotnom transparentu koji je za svaku osudu, no odbili su komentirati.

- HNK Hajduk se kažnjava zbog toga što je na prvenstvenoj utakmici 25. kola Hajduk - Istra 1961 domaća navijačka skupina Torcida, smještena na sjevernoj tribini, od 6. do 33. minute zapalila dvanaest baklji, od kojih su dvije bačene na tartan stazu, u 8. minuti bačeno je šest topovskih udara, u 9. minuti jedan topovski udar, u 32. minuti dvije dimne bombe, u 51. minuti zapaljena je jedna baklja, u 54. minuti zapaljena je jedna baklja koja je bačena na tartan stazu, u 62. minuti zapaljena su dva stroba, u 71. minuti zapaljena su četiri stroba, u 74. minuti zapaljeno je 10 baklji koje su bačene prema terenu za igru i na tartan uz teren za igru, u 75. minuti zapaljeno je osamdeset baklji, od kojih je veći dio bačen na tartan i nekoliko baklji u teren za igru, te je zbog gustog dima došlo do prekida utakmice u trajanju od pet minuta, u 81. minuti zapaljena je jedna dimna bomba i u 86. minuti zapaljena su dva stroba, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 20.000 eura - kazna je zbog pirotehnike, a morat će platiti i zbog vrijeđanja sudaca.

Hajduk i Istra sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a

- Kažnjava se i zato što su u 61. minuti domaći navijači na sjevernoj i istočnoj tribini skandirali sucima utakmice “Cigani, Cigani”, čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 4.500 eura pa se na temelju odredbe članka 38. st. 1. DP HNS-a izriče ukupna novčana kazna u visini od 23.300 eura.

Rijeka je na svome travnjaku pobijedila Varaždin 2-0, a zgriješila je i Armada. 

- HNK Rijeka se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 25. kola Rijeka - Varaždin domaći navijači (Armada), smješteni na sjevernoj tribini u 13. minuti bacili dvije petarde u teren za igru, u 60. minuti bacili tri topovska udara te u 61. minuti zapalili pet baklji, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 1.000 eura.

Osijek i Dinamo remizirali su 1-1 na Opus Areni, a kaznu će zbog prijestupa navijača morati platiti samo domaćini. Dinamo je nakon dugo vremena prošao lišo. 

- NK Osijek se kažnjava zbog toga što su na prvenstvenoj utakmici 25. kola Osijek - Dinamo domaći navijači (Kohorta) u 27. minuti zapalili jedan strob te u 76. minuti zapalili pedeset baklji i petnaest strobova, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 7.500 eura. Kažnjava se i zato što su domaći navijači na istočnoj i južnoj tribini u 90. minuti skandirali sucu utakmice “Cigane, Cigane”, čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 4.500 eura pa se na temelju odredbe članka 38. st. 1. DP HNS-a izriče ukupna novčana kazna u visini od 11.400 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 152
Poslušajte srpskog komentatora kod prilika Salzburga i golova Dinama: 'Ma nije to kvaliteta'
VIDEO: BITNA RAZLIKA

Poslušajte srpskog komentatora kod prilika Salzburga i golova Dinama: 'Ma nije to kvaliteta'

Neki gledatelji smatraju kako je komentar bio pomalo pristran, što opravdavaju činjenicom kako je burnije reagirao na neke udarce Salzburga nego golove Dinama
VIDEO Ma, što je ovo?! Haaland zabio gol koji ruši zakone fizike
NEVJEROJATNI GOLGETER

VIDEO Ma, što je ovo?! Haaland zabio gol koji ruši zakone fizike

Čuvaju Haalanda kao nikoga u šesnaestercu. Nema prostora, trojica stopera ga čuvaju. Svaki ga ubačaj grle, guraju, drže za dres, komentirao je Pep Guardiola
Navijači u deliriju: 'Da je došao Mourinho nakon Bayerna, ne bi uspio to što je napravio Bjelica'
TRENER HEROJ

Navijači u deliriju: 'Da je došao Mourinho nakon Bayerna, ne bi uspio to što je napravio Bjelica'

Kvaliteta i pristup. Karakter i stav. Promišljanje i htijenje. Sigurnost i samopouzdanje. Zasluženi dionici nogometne elite, piše u komentarima na društvenim mrežama Dinama nakon velike pobjede u Ligi prvaka