Obavijesti

Sport

Komentari 0

Hajduk danas predstavlja novi dres. Evo gdje gledati utakmicu

Hajduk danas predstavlja novi dres. Evo gdje gledati utakmicu

Prvi ozbiljniji prijateljski susret igrat će i Osijek protiv češkog prvoligaša Jabloneca. Prijenosi obje utakmice moći će se gledati putem malih ekrana, a susret Hajduka moći ćete pratiti i na portalu 24sata

VIDEO

Gennaro Gattuso (46) u ponedjeljak je poveo igrače Hajduka na pripreme u slovenski Bled. Legendarni Talijan će momčad u Sloveniji voditi u četiri prijateljske utakmice, a potom otići u Graz gdje će Splićani odraditi generalku s Fenerbahčeom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Split: Gattuso održao otvoreni trening Hajduka pred navijačima 00:57

Hajdukovci će prvu prijateljsku utakmicu igrati u srijedu od 17:30 sati na ŠP Radomlje protiv Radomlja, kluba partnera Hajduka, a susret će biti zatvoren. Gledatelji neće moći prisustvovati samom događaju, ali će susret moći gledati putem malih ekrana!

Prijenos na MAXSportu

Prijenos je osigurao MAXSport 1 što je odlična prilika za pogledati Gattusovu momčad na djelu, ali i provjeriti kako će izgledati novi dresovi splitske momčadi. Hajduk će danas predstaviti prvu garnituru dresova i novog sponora Adidas.

Hajduk Posušje

Splićani su odigrali dvije prijateljske utakmice i u obje su slavili. Prvo su pobijedili Velež 3-0, zatim i Posušje 1-0. Utakmica protiv Radomlja će se, također, prenositi i putem Hajduk Digital TV-a.

Osijek igra u Austriji

Samo pola sata kasnije na scenu stupa i Osijek, koji će također odigrati prvu pripremnu utakmicu, protiv češkog prvoligaša Jabloneca. Susret je na rasporedu u 18 sati, prijenos će također biti na MAXSportu. Doduše, na drugom kanalu (MAXSport 2).

Susret se igra u austrijskom Irschenu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne