Obavijesti

Sport

Komentari 5

Gorica je u 90. minuti šokirala Zagreb u Kranjčevićevoj ulici

Gorica je u 90. minuti šokirala Zagreb u Kranjčevićevoj ulici
5

Izgledali smo uplašeno, ali smo na kraju dobili i to je najvažnije. Penal za nas? To ne mogu komentirati jer ne znam je li bio, rekao je trener Gorice, Ilija Lončarević...

VIDEO

Samo su četiri gola postignuta u pet utakmica 10. kola naše druge lige. Sesvete su dobile Lučko 1-0 i ostale su na vrhu. Cibalia je istim rezultatom pobijedila Rudeš. Inter je izgubio kod Segeste 1-0, a Solin i Pomorac odigrali su 0-0.

Najzanimljivija utakmica kola igrala se u Kranjčevićevoj. Zagreb je dominirao, ali nikako nije mogao probiti organiziranu obranu Gorice, a onda su gosti u 90. minuti šokirali domaćina.

Sudac Bel je nakon signalizacije pomoćnika svirao penal zbog navodnog igranja rukom. Trener Zagreba Lokica žestoko je prosvjedovao, ali spasa nije bilo. Kćira je rutinski zabio penal za veliku pobjedu Gorice od 1-0. Goričani su tako i na trećem gostovanju kod bivšeg prvoligaša ostali neporaženi.

- Bila je ovo naša tipična gostujuća utakmica. Izgledali smo uplašeno, ali smo na kraju dobili i to je najvažnije. Penal ne mogu komentirati, ne znam je li bio - rekao je trener gostiju Ilija Lončarević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO