Obavijesti

Sport

Komentari 7

Glavina: U Ukrajini dobro znaju tko je Denis Glavina

Glavina: U Ukrajini dobro znaju tko je Denis Glavina
10

Sretan sam što se vraćam u klub u kojem sam počeo igrati nogomet. Na meni je da se dokažem, rekao je Glavina na predstavljanju u Dinamu

VIDEO

U Dinamu je predstavljeno zadnje pojačanje. Denis Glavina, Jurčićevo rješenje za lijevi bok, u Dinamu je i počeo karijeru te se vratio nakon pet godina u Ukrajini.
- Sretan sam što se vraćam u klub u kojem sam počeo igrati nogomet. Hvala Mamiću i Jurčiću što su mi pokazali povjerenje, a na meni je da se dokažem - rekao je Glavina, koji će nositi dres s brojem 11, i dodao:
- Cijelo vrijeme, dok sam bio u Ukrajini, pratio sam događanja u Dinamu. To je moj klub bez kojeg ne mogu. Gledao sam utakmice i sve što mogu reći je da se ovdje slaže svjetska momčad.
Igrači u ukrajinskom prvenstvu izabrali su ga za najboljega mladog igrača lige, no u kijevskom Dinamu nije se uspio nametnuti pa je otišao u Vorsklu s kojom je osvojio kup prošle godine.
- Ma stalno sam išao iz kluba u klub i zato se nisam uspio probiti u Kijevu. No u Ukrajini me svi cijene i dobro znaju tko je Denis Glavina - kaže novi lijevi bek "modrih".
Glavina neće konkurirati za dvije utakmice s Pjunikom jer nije prijavljen, no Jurčić na njega računa u idućim utakmicama.
- Drago mi je da je došao igrač koji je ponikao u Dinamu, a ja sam jako zadovoljan jer mi je Uprava ispunila sve zahtjeve u ovom prijelaznom roku. Denisa nisam gledao uživo, ali pričao sam s njegovim bivšim suigračima i trenerima te dobio samo pozitivne informacije. Dobio sam pravog igrača i sada imam sve preduvjete da ekipu složim onako kako sam zamislio - rekao je Kruno Jurčić, koji ima nekih problema. Situacija s Robertom Kovačem je puno ozbiljnija nego što se mislilo.
- Robert sigurno neće igrati u Erevanu, a vjerojatno ni uzvratnu utakmicu. Ultrazvuk je pokazao da mu je oštećena kost u stopalu i neće trenirati dva- tri tjedna - zaključio je Kruno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali
BESPLATNO ZA SVE

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali

Uz nositelja televizijskih prava MAXSport jednu utakmicu po kolu prenosit će javna televizija na drugom programu. Već u 11. kolu u rasporedu je prvi okršaj klubova iz velike četvorke

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...
TKO ĆE NA GOL?

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...

Plus+ Labrović brani u Bundesligi, Kotarski je najvažnija karika PAOK-a, a Ivušić je i dalje na Cipru. I to mu ne ide u prilog. A pozivu se još nadaju Nevistić, Lučić, pa i Horkaš koji je počeo braniti u španjolskoj Primeri...
FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice