Obavijesti

Sport

Komentari 35

Gattuso u humanitarnoj akciji: Ako skupite toliko novca, nakon 20 godina promijenit ću imidž!

Gattuso u humanitarnoj akciji: Ako skupite toliko novca, nakon 20 godina promijenit ću imidž!
4

Bradata aukcija netipična je humanitarna akcija koja se održava po osmi put u kojoj muškarci doniraju svoje brkove ili brade, a akciju je podržao i Hajdukov trener Gennaro Gattuso

Krenule su prijave za ovogodišnju ​humanitarnu Bradatu aukciju, a prvi prijavljeni koji će obrijati bradu u dobrotvorne svrhe je legenda svjetskog nogometa i trener Hajduka Gennaro Gattuso.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

NK Slaven Belupo vs HNK Hajduk Split 0:2 01:41

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Ponosan sam što sudjelujem u ovom izazovu jer je to jako važna humanitarna akcija. Dvadeset godina nisam obrijao bradu, ali u humanitarne svrhe ću to rado napraviti. Ali pazite, moramo skupiti bar 10.000 eura i brijem se - pozvao je Gattuso na donaciju za borbu protiv raka, što se jednostavno može učiniti u nekoliko klikova OVDJE.

Koprivnica: Gennaro Gattuso energično se sprema za utakmicu

Bradata aukcija netipična je humanitarna akcija koja se održava po osmi put u kojoj muškarci doniraju svoje brkove ili brade, a prikupljene donacije uplaćuju se lokalnim udrugama za borbu protiv raka.

Pokrenuta je u Splitu i do prošle godine je bila isključivo lokalna priča, no lani smo se proširili na istok Hrvatske, u Vinkovce, a ove godine pridružila se i Pula, rekao je Marko Sučić, suosnivač Bradate aukcije.

Bradata aukcija u Puli i Vinkovcima održava se zadnje subote u studenom, a u Splitu tjedan dana kasnije, 7. prosinca. Uz samu aukciju organizira se cijeli niz "bradatih" događaja kojima se na zabavan način podiže svijest o važnosti muškog zdravlja i preventivnih pregleda koji spašavaju živote.

Koprivnica: Konferencija Gennara Gattusa nakon utakmice

Svaki događaj organiziran u sklopu Bradate vrijedan je dio mozaika koji nas gura korak bliže ka cilju da što veći broj muškaraca shvati vrijednost prevencije kod malignih oboljenja, kaže Sučić.

U skladu s time bit će organizirani besplatni pregledi s novim prijenosnim ultrazvukom, koji je Bradata aukcija donirala kako bi se pregled testisa mogao obaviti bilo kada i bilo gdje.

Od ove godine zainteresirani se mogu prijaviti putem nove web stranice OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35
Evo kako je srpski komentator reagirao na obrane Livakovića
BRILJIRAO PROTIV UNITEDA

Evo kako je srpski komentator reagirao na obrane Livakovića

Srpski komentator prilično je hladno komentirao pobjedu Dinama u Ligi prvaka, štoviše, u pojedinim je dijelovima bio 'kiseo', a isti slučaj nije bio s njegovim kolegom koji je pratio Livakovića u Europskoj ligi
Jedna otkazana utakmica pa pobjeda koja je isplatila sve: I otpremninu Jakiroviću i Bjelicu!
KAKO SE KOVAO USPJEH

Jedna otkazana utakmica pa pobjeda koja je isplatila sve: I otpremninu Jakiroviću i Bjelicu!

Plus+ Dinamo je za remi s Monacom na Maksimiru dobio 700.000 eura, a za pobjedu nad Salzburgom 2,1 milijun. Tim novcem pokrio je otkaz Jakiroviću i angažman Bjelice