Gattuso boluje od autoimune bolesti: Govorili su da mi je ostalo još mjesec dana života | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 44

Gattuso boluje od autoimune bolesti: Govorili su da mi je ostalo još mjesec dana života

Gattuso boluje od autoimune bolesti: Govorili su da mi je ostalo još mjesec dana života

Legendarni Talijan stigao je u Split, a mnogi su na njemu primijetili dioptrijske naočale. Nosi ih još od 2020. godine kada su mu dijagnosticirali poteškoće s vidom. Nekad vidi i dvostruko

VIDEO

Novi šerif je u gradu, ustvrdili su navijači Hajduka kada su konačno ugledali novog trenera Gennara Gattusa u Splitu. Ovaj legendarni Talijan se gotovo neprimjetno pojavio u ponedjeljak na splitskom aerodromu, ali je izazvao momentalnu pažnju prisutnih. To je i teško ne napraviti kada se radi o svjetskom prvaku i jednom od najvećih igrača Milana.

Pokretanje videa...

Gennaro Gattuso je novi trener Hajduka 00:56

Gattusa su u zračnoj luci dočekali Kalinić i predsjednik Ivan Bilić koji nisu skidali osmijeh s lica. I sami su svjesni da su doveli najvećeg trenera u povijesti HNL-a, kapitalca s kojim su odmah na početku mandata kupili simpatije među navijačima. Potpuno atipično njemu, inače vatreni Gennaro, vrele talijanske krvi, izgledao je tiho i samozatajno dok je izlazio iz zračne luke i ulazio u automobil. Lagano se smješkao, nije bio dostupan za izjave, ali vidjelo se na njemu da mu baš i ne godi pažnja. U glavi mu je samo kako što prije prionuti poslu i vratiti Hajduk na stare staze slave, kao i svoju trenersku karijeru koja je u blagom padu. 

Talijan je na sebi imao dioptrijske naočale, a prije četiri godine, dok je bio trener Napolija, priznao je kako boluje autoimune bolesti koja mu utječe na kvalitetu vida. Ponekad se događa da stvari vidi dvostruko. Nekoliko utakmica vodio je s povezom na oku, a jednom se nakon utakmice pred novinarima pojavio s gotovo zatvorenim desnim okom. Obzirom na svakakve glasine o njegovoj situacije, odlučio je sam otkriti o čemu je riječ.

- Ovim putem poslao bih poruku svima, posebno djeci, koja se pogledaju u ogledalo i vide na sebi nešto što izgleda neobično ili nešto što nije u redu. Moja poruka je da je život lijep i da prihvatite sve. Moji igrači pate što sam u ovakvom stanju, znam to, ali živ sam. S ovim imam problem 10 godina i ovo je treći put da mi se stanje pogoršalo, ali vratit će se u normalu i ja ću se vratiti još ljepši - rekao je novi trener Hajduka pa dodao:

Serie A TIM 2020  21 INTER vs NAPLES

- Nije samo stvar u tome što izgleda ružno, već se zbog svega toga osjećate iscrpljeno. Zamislite da 24 sata dnevno sve vidite dvostruko. Samo bi luđak poput mene nastavio raditi stvari kakve ja radim. Međutim, tako je, kako je. Ovo je moj život i znam da na svijetu ima puno gorih stvari. Neki već pretpostavljaju da mi je ostalo mjesec dana života, da umirem, ali uvjeravam vas da je sve u redu. Kad umrem, samo me odvedite na stadion, tamo sam i živio.

Italian Soccer Serie A Men Championship Lazio vs Napoli

Danas će se predstaviti novinarima na Poljudu, a u srijedu će upoznati igrače i s njima krenuti u pripreme za novu sezonu. Koliko temperamentni Talijan može napraviti s Hajdukom, ovisit će puno i o sportskom direktoru Nikoli Kaliniću koji želi dovesti nekoliko provjerenih pojačanja i tako pojačati momčad za boj na titulu i ulazak u Europu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 44

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga