Francuzi usred Eura igraju novu prijateljsku. Nastupa i Mbappe | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

Francuzi usred Eura igraju novu prijateljsku. Nastupa i Mbappe

Francuzi usred Eura igraju novu prijateljsku. Nastupa i Mbappe

Francuska je već nakon prvog kola odigrala protiv U-21 momčadi Paderborna koju je pobijedila 7-0, a u subotu će tijekom dana odigrati drugi susret s istom momčadi

VIDEO

Francuska nogometna reprezentacija jedva je pobijedila Austriju 1-0 u prvom pa remizirala s Nizozemskom 0-0 u drugom kolu skupine D. Francuzi su, kao i obično, jedni od glavnih favorita za naslov prvaka, no ono što ih izdvaja od ostatka reprezentacija je što često igraju prijateljske utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih uoči Italije

Pokretanje videa...

Trening Vatrenih uoči utakmice protiv Italije 07:50

Ne, ne uobičajene pripremne uoči velikog natjecanja. Nego prijateljske utakmice usred Europskog prvenstva! Francuska je već nakon prvog kola odigrala protiv U-21 momčadi Paderborna koju je pobijedila 7-0, a u subotu će tijekom dana odigrati drugi susret s istom momčadi.

Mbappé igra s maskom

To je zanimljiv pristup izbornika Didiera Deschampsa, koji na ovaj način daje priliku igračima iz drugog plana, igračima s manjom minutažom ili onima koji uopće nisu nastupili. Isto tako ih drži u formi i "zapeta kao puške" u slučaju da mu zatrebaju u kasnijoj fazi natjecanja.

Priliku u nedjelu dobit će i najveća zvijezda francuske reprezentacije Kylian Mbappé. Novi igrač Real Madrida susret protiv Poljske završio je slomljenog nosa zbog čega će ostatak Eura morati nositi zaštitnu masku. Protiv Nizozemske nije igrao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga