Obavijesti

Sport

Komentari 28

Francuska u mukama! Karabatić i društvo su zadnji bez pobjede

Francuska u mukama! Karabatić i društvo su zadnji bez pobjede

Francuze su prvo naprašili Danci u reprizi finala iz Tokija, zatim su ih sredili i Norvežani. Aktualni prvak i branitelj naslova pred domaćom publikom vezao je dva poraza i nema nijedan bod

VIDEO

Aktualni olimpijski pobjednici i domaćini turnira, rukometaši Francuske izgubili su i drugu utakmicu u skupini, dok su aktualni svjetski prvaci Danci ostvarili i drugu pobjedu.

Nakon što su izgubili u reprizi tokijskog finala od Danske, Francuzi su poraženi i od Norveške rezultatom 22-27. Jedni od glavnih kandidata za olimpijski naslov tako su nakon dva kola na začelju skupine bez bodova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Miran Maričić osvojio broncu! Prva hrvatska medalja u Parizu 01:05

Gidsel opet ubojit

Norvežani su već u prvom poluvremenu poveli sa sedam golova razlike (14-7), no domaćin je do poluvremena smanjio na minus pet (11-16). U nastavku susreta Norveška je nastavila sa sjajnom igrom i njezina prednost niti jednog trenutka nije bila manja od tri razlike.

U završnici susreta ponovo su pobjegli na šest golova viška (25-19, 26-20), a na koncu je završilo 27-22.

Alexandre Christoffersen Blonz je predvodio norvešku vrstu sa sedam golova, dok su Tobias Grøndahl i Ulstad Simen Lyse dodali po pet golova. Kristian Saeveraas je sakupio 11 golova.

Na francuskoj strani Dika Mem je zabio 10 golova, dok je Vincent Gerard imao toliko obrana.

Četiri idu dalje

Sreća po Francusku je što četiri momčadi iz skupine prolaze dalje što znači da će i s četvrtim mjestom proći u četvrtfinale, ali će tamo imati puno težeg suparnika iz skupine A. To je u ovome trenutku najvjerojatnije Njemačka.

Danska lako s Egiptom

U drugom susretu iz ove skupine Danska je pobijedila Egipat 30-27 upisavši i drugu pobjedu.

Danci su furiozno otvorili utakmicu i nakon prvog poluvremena su vodili sa 10 razlike (19-9). U nastavku susreta Danska je smanjila gas, pa su Egipćani u završnici smanjili na dva gola zaostatka (27-29), da bi na koncu završilo 30-27.

U pobjedničkim redovima najefikasniji su bili Mathias Gidsel i Thomas Arnoldsen sa po osam golova, dok su na suprotnoj strani najefikasniji bili Yahia Omar, Seif Elderaa i Ahmed Adel sa po pet golova.

Večeras se još sastaju Argentina i Mađarska.

Na ljestvici skupine vode Danska i Norveška sa po četiri boda, Egipat je na dva, dok su Mađarska, Argentina i Francuska na nuli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO