Obavijesti

Sport

Komentari 36

FOTO Zubac i Šarić su se potukli u noćnom klubu u Grčkoj? 'Grci su bili pijani. Zupcu je išla krv'

FOTO Zubac i Šarić su se potukli u noćnom klubu u Grčkoj? 'Grci su bili pijani. Zupcu je išla krv'

Hrvatski košarkaši sudjelovali su u incidentu u atenskom noćnom klubu. Prethodno su izgubili finale kvalifikacijskog turnira za OI, a daljnji sukob s lokalcima zaustavio je izbacivač, kruži po društvenim mrežama

VIDEO

Prošlog tjedna hrvatska košarkaška reprezentacija sudjelovala je na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre u Grčkoj. U nedjelju je izgubila od domaćina 80-69, čime je ostala bez mogućnosti sudjelovanja na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon utakmice, igrači su dobili slobodno vrijeme, koje su neki iskoristili za posjet noćnom klubu u Ateni.

POGLEDAJTE VIDEO: Sesarov govor uoči finala

Pokretanje videa...

Govor Sesara uoči finala kvalifikacija 00:45

Međutim, na društvenoj mreži X pojavile su se iznenađujuće informacije o tome da su hrvatski reprezentativci sudjelovali u tučnjavi s Grcima u jednom noćnom klubu. Navodno su se Ivica Zubac, Dario Šarić i još nekoliko hrvatskih igrača fizički sukobili s nepoznatim osobama. Prema tvrdnjama korisnika X-a, lokalni su stanovnici isprovocirali hrvatske košarkaše.

Na jednoj od fotografija koja kruži internetom vidi se Zubac na ulici, navodno s ozlijeđenim koljenom, dok korisnici X-a pišu da su tučnjavu između košarkaša i pijanih Grka prekinuli izbacivači.

Zatražili smo HKS za komentar

A HKS je javio da će izdati priopćenje na temu. Što i jest učinio.

"Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara", stoji u priopćenju HKS-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane
NEMAJU POHVALNE RIJEČI

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane

Zato, kada dođete u Opus Arenu osjetite prije svega veliki kontrast između najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj i grada u kojemu modernog nema nigdje, dodao je poljski novinar Jacob Seweryn