Obavijesti

Sport

Komentari 7

FOTO Spektakl na pijesku u Bibinjama: Pogledajte Hrvatice u žestokoj borbi za OI u Parizu

FOTO Spektakl na pijesku u Bibinjama: Pogledajte Hrvatice u žestokoj borbi za OI u Parizu
35

Pretkvalifikacijski turnir se igra u Bibinjama od 10. do 12. svibnja, a sama završnica je od 13. do 16. lipnja kada će posljednje reprezentacije loviti mjesta na Olimpijskim igrama u kolovozu

VIDEO

U Bibinjama se održava Cev Kup nacija u odbojci na pijesku, prava atrakcija koja plijeni pažnju velikog broja gledatelja! Ovo je ujedno i važan kvalifikacijski turnir za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Hrvatske odbojkašice Mirna Bečić i Lucijana Terze izgubile su 2-0 od škotskih suparnica Mhairi Wallace i Lynne Beattie dok je nešto boljim rezultatom izgubio i naš drugi par Ema Mrkić i Ana Šverko od kojih su bolje bile Kathryn Barbour i Rachel Morrison.

Bibinje: Cev Beach Volley Nations Cup: Hrvatska - Škotska
Bibinje: Cev Beach Volley Nations Cup: Hrvatska - Škotska Bibinje: Cev Beach Volley Nations Cup: Hrvatska - Škotska
Bibinje: Cev Beach Volley Nations Cup: Hrvatska - Škotska

Isto tako, Ukrajina je u dvije utakmice sa po 2-0 nadigrala Mađarsku. Prvo su Inna Mahno i Sofija Rilova pobijedile Lillu Villam i Adrienn Szabo, a onda su Marina Hladun i Tetiana Lazarenko nadigrale Stefaniju Floru Kun i Chiaru Honti-Majoros.

Bibinje: Cev Beach Volley Nations Cup: Ukraina - Mađarska Bibinje: Cev Beach Volley Nations Cup: Ukraina - Ma?arska Bibinje: Cev Beach Volley Nations Cup: Ukraina - Mađarska
Bibinje: Cev Beach Volley Nations Cup: Ukraina - Mađarska

Također, nešto kasnije, Belgija je u dva susreta pobijedila Škotsku. Prvo 2-1, a potom 2-0. Ines Piret i Annelore Bex su se istaknule protiv Mhairi Wallace i Lynne Beattie da bi Sarah Cools i Lisa Van den Vonder lako nadigrale Kathryn Barbour i Rachel Morrison.

Bibinje: CEV Beach Volley Nations Cup: Belgija -  Škotska Bibinje: CEV Beach Volley Nations Cup: Belgija -  Škotska Bibinje: CEV Beach Volley Nations Cup: Belgija -  Škotska
Bibinje: CEV Beach Volley Nations Cup: Belgija -  Škotska

Tijekom subote na rasporedu su ostali susreti istih reprezentacija.

Pretkvalifikacijski turnir se igra u Bibinjama od 10. do 12. svibnja, a sama završnica igra se od 13. do 16. lipnja kada će posljednje reprezentacije loviti mjesta u na Igrama u Parizu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO