Fifa kaznila Partizan: Ne može dovoditi igrače do 2026. godine | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 2

Fifa kaznila Partizan: Ne može dovoditi igrače do 2026. godine

Fifa kaznila Partizan: Ne može dovoditi igrače do 2026. godine

Kazna je na snazi još od 17. travnja, ali sad je presudu potvrdio Sportski arbitražni sud u Lausannei. Partizan svom bivšem igraču Takumi Asanu duguje 460.000 eura plus sudske troškove

VIDEO

Fifa je kaznila Partizan zabranom dovođenja igrača sve do početka 2026., javlja srpski SportKlub. Beogradski klub kažnjen je zabranom registracije novih igrača u sljedeća tri prijelazna roka zbog neisplaćenih dugova prema svom bivšem igraču, Takumi Asanu (29). Asano je za Partizan igrao od 2019. do 2021. godine.

Kazna je na snazi još od 17. travnja, ali sad ju je presudu potvrdio Sportski arbitražni sud u Lausannei, koji je naložio Partizanu da japanskom reprezentativcu isplati i sudske troškove. Fifa je prethodno procijenila da mu Beograđani duguju oko 460.000 eura.

Partizan može skinuti suspenziju ako riješi dug. U sličnoj je situaciji bio i prije dvije godine zbog dugovanja švicarskom Luganu za transfer Filipa Holendera. Tada je također dobio 18-mjesečnu suspenziju, ali je brzo reagirao i normalno odradio prvi sljedeći prijelazni rok.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala, Beljo pojačava Rapid?
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala, Beljo pojačava Rapid?

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga