Obavijesti

Sport

Komentari 4

Fener ispao iz Lige prvaka, Jose Mourinho bjesnio: 'Pa Livaković nije niti loptu dotaknuo...'

Fener ispao iz Lige prvaka, Jose Mourinho bjesnio: 'Pa Livaković nije niti loptu dotaknuo...'

Jedna momčad zaslužila je pobjedu, druga je izborila prolazak. Izgubili smo šansu za utakmice s najboljima. Ne bismo osvojili Ligu prvaka, ali mogli smo pobijediti neka jaka imena, rekao je Mourinho

VIDEO

Fenerbahče je na kraju prošle sezone angažirao legendarnog Josea Mourinha i sve s ciljem da ove sezone detronizirao Galatasaray u domaćem prvenstvu, a prije toga da se domognu Lige prvaka. Već sada su zapeli na prvom cilju.

Fener je u utorak navečer ispao iz trećeg pretkola Lige prvaka pa će natjecanje nastaviti u play-offu Europske lige. Lille je u prvom susretu slavio 2-1 i držao prolazak u uzvratu do sudačke nadoknade kada je Fenerbahče autogolom izborio produžetke. Ipak, francuski klub je preko Davida u 116. minuti izjednačio na 1-1 iz penala i prošao dalje. Mourinho je, malo je reći, bio bijesan kao ris nakon ispadanja. 

FILE PHOTO: Europa League - Final - Sevilla v AS Roma

- Jedna momčad zaslužila je pobjedu, druga je izborila prolazak. Izgubili smo šansu za utakmice s najboljima. Ne bismo osvojili Ligu prvaka, ali mogli smo pobijediti neka jaka imena. Sad tu priliku više nemamo. Bolje da ništa ne kažem o jedanaestercu, samo suci i VAR znaju zašto je dosuđen.

Opet se svađao s novinarima, a kako bi prikazao koliko je njegova momčad bila nadmoćnija, spomenuo je  Dominika Livakovića. 

- Jeste li gledali utakmicu? Novinari koji se ne razumiju u nogomet fokus imaju na brojkama, statistici i podatcima. To samo ponekad pokazuje kakve je bila utakmica. Dominik Livaković imao je samo jednu obranu na gostovanju, a danas nije ni dodirnuo loptu. Ovo nisu isprike, okrećemo se ciljevima - rekao je ljutiti Portugalac.

Euro 2024 - Croatia v Italy

Fener ima zagarantirano minimalno Konferencijsku ligu, a za grupnu fazu Europske lige morat će se potući u sljedeća dva tjedna. Dionice su portugalskom stručnjaku malo opale jer je glavni cilj bio plasman u Ligu prvaka. A navijači Hajduka priželjkuju kako ovo znači da bi i Edin Džeko uskoro mogao napustiti klub i preseliti se na Poljud...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!
NOVI IZAZOV

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!

Perišić je bio blizu Monze, čak je i gledao njihovu utakmicu protiv Intera, ali na kraju je dobio ponudu nizozemskog prvaka PSV-a koju je prihvatio