Obavijesti

Sport

Komentari 0

Fantastična Podravka srušila je favorizirane Rumunjke u Ligi prvakinja, Pletikosić zabila 8

Fantastična Podravka srušila je favorizirane Rumunjke u Ligi prvakinja, Pletikosić zabila 8

S osam golova Matea Pletikosić je bila najbolja kod Podravke, dok je Katarina Pandža dodala sedam u slavlju Podravke protiv Glorije 29-25

VIDEO

U petom kolu skupine A Lige prvakinja rukometašice Podravke su ostvarile premijernu pobjedu, svladale su favoriziranu rumunjsku Gloriju u gostima 29-25 (13-7).

Od samog početka Podravka je vodila i dominirala protiv Glorije, ekipe koja je prošle godine igrala finala Europskog kupa. Na poluvremenu je hrvatska ekipa vodila 13-7, dok je nakon 42 minute igre bilo čak 21-8 za Podravku.

Do kraja su domaće igračice stisnule. Prijetile su velikim preokretom, ali jedino je Gloria uspjela stići do zaostatka od četiri gola, dvije i pol minute prije kraja.

S osam golova Matea Pletikosić je bila najbolja kod Podravke, dok je Katarina Pandža dodala sedam. Po četiri pogotka su dale Nikolina Kragulj i Andrea Šimara. U domaćoj ekipi je Asuka Fujita postigla šest golova.

U idućem kolu 19. listopada Podravka će na domaćem parketu igrati protiv danskog Nykobinga koji je izgubio uvodne četiri utakmice.

Liga prvakinja rukometašica, skupina A (5. kolo):

  • Gloria Bistrita - Podravka 25-29 (7-13)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Hrvatska - Škotska 2-1: Opet drama! VAR nas je spasio u posljednjim sekundama...
TEŠKA POBJEDA U MAKSIMIRU

VIDEO Hrvatska - Škotska 2-1: Opet drama! VAR nas je spasio u posljednjim sekundama...

Hrvatska je pobijedila Škotsku 2-1 u 3. kolu Lige nacija golovima Igora Matanovića i Andreja Kramarića nakon preokreta. Škoti su nas pošteno namučili, uspjeli su šokirati Maksimir golom u 96. minuti, ali je on poništen zbog zaleđa