Obavijesti

Sport

Komentari 188

Evo što je sve policija pronašla kod huligana koji je predvodio Bad Blue Boyse u sukobu

Evo što je sve  policija pronašla kod huligana koji je predvodio Bad Blue Boyse u sukobu

Optužbe koje su mu stavljene na teret uključuju osnivanje i sudjelovanje u zločinačkoj skupini, posjedovanje i nabavu veće količine eksplozivnih i zapaljivih tvari, nasilje...

VIDEO

Grčka policija objavila je kako je jučer uhićen najtraženiji čovjek u Grčkoj. Radi se o navijaču Panathinaikosa koji je bio tražen zbog incidenta u kojem je preminuo navijač AEK-a. Prema izvješćima grčkih medija, osoba starosti 43 godine zabilježena je na nadzornim kamerama tijekom dana nereda. Snimke sugeriraju da je vodio Bad Blue Boyse i Gate 13 do lokacije sukoba s pristašama AEK-a.

Dotični navijač Panathinaikosa već je bio poznat policiji zbog ranijih incidenata i sudjelovanja u neredima. Prema grčkim izvještajima,  bio je čak i ranjen ispred Žalbenog suda dok je svjedočio na jednom slučaju za obiteljsko nasilje u Ilionu. Policijski službenici su proveli pretres njegove kuće i vozila.

Grci: Uhićen je Panathinaikosov navijač koji je predvodio nerede
Grci: Uhićen je Panathinaikosov navijač koji je predvodio nerede

Policija smatra da je uhićeni imao ključnu ulogu u organizaciji nereda među huliganima. Prema informacijama postoji indicija da je bio u kontaktu s hrvatskim huliganima te im je pružao pomoć pri njihovom dolasku u Grčku i kretanju po Ateni. Postoji čak i pretpostavka da je hrvatskim huliganima dao oružjem kao što su noževi, palice i slično. 

 Optužbe koje su mu stavljene na teret uključuju osnivanje i sudjelovanje u zločinačkoj skupini, posjedovanje i nabavu veće količine eksplozivnih i zapaljivih tvari, nasilje, tjelesne ozljede, remećenje javnog reda i mira, oštećenje tuđe imovine, nošenje oružja, upotrebu oružja, ilegalno posjedovanje i upotrebu pirotehničkih sredstava te namjerno izazivanje požara koji predstavlja opasnost za imovinu i ljude.

Policija je u pretresu njegovog osobnog automobila, kuće i motocikla pronašla dvije metalne bejzbol palice, dvije kacige crne boje, mobitel i vizir. 

Grčka policija pokušava locirati i još 10 hrvatskih huligana za koje vjeruje da nisu uspjeli izaći iz zemlje te da se negdje skrivaju dok ne pronađu način za bijeg. 

POGLEDAJTE VIDEO: REKORDNO LJETO ZA VATRENE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 188

VIDEO

VIDEO Slaven - Dinamo 4-1: Novi epski raspad 'modrih', fenjeraš ih razbio za prvo slavlje sezone!
POGLEDAJTE VIDEO

VIDEO Slaven - Dinamo 4-1: Novi epski raspad 'modrih', fenjeraš ih razbio za prvo slavlje sezone!

Činilo se da će 'modri' rutinski proći kroz Koprivnicu nakon gola Petkovića, ali već do poluvremena su ispustili prednost, a onda se u nastavku opet potpuno raspali i primili čak tri komada

VIDEO Na tvorničke postavke! Pogledajte strašni nokaut kojim je Dubois deklasirao Joshuu
U PETOJ RUNDI

VIDEO Na tvorničke postavke! Pogledajte strašni nokaut kojim je Dubois deklasirao Joshuu

Meč dvojice Britanaca u borbi za naslov teške kategorije pripao je Danielu, koji je u petoj rundi nokautirao izazivača Joshuu. Prepun Wembley (96.000 ljudi) svjedočio je dominantnom nastupu Duboisa
Ronaldo istaknuo igrača boljeg od sebe i Messija: 'Niti ja niti Leo nismo imali to što ima on'
NOVI KRALJ NOGOMETA

Ronaldo istaknuo igrača boljeg od sebe i Messija: 'Niti ja niti Leo nismo imali to što ima on'

Dok su harali scenom znalo se da će kad-tad proći vrijeme Ronalda i Messija i da će neki drugi igrači uskočiti u njihove kopačke. To su učinili Mbappé i Haaland, kasnije se u priču uključio i Vinicius