Obavijesti

Sport

Komentari 35

Englezi prognozirali: Gattusu u Hajduku dajemo četiri mjeseca

Englezi prognozirali: Gattusu u Hajduku dajemo četiri mjeseca

Od bivšeg trenera Marseillea, Valencije, Napolija i Milana, s čudesnim životopisom, Talijan je došao do toga da mora strahovati za svoj posao na Poljudu jer dogodio mu se europski fijasko

VIDEO

Kada je Hajduk prije dva mjeseca predstavio Gennara Gattusa za novog trenera, ta vijest odjeknula je europskim nogometom. Najveće trenersko ime u povijesti doletjelo je u HNL, a navijači su ga dočekali s oduševljenjem jer je klub konačno dobio trenera koji će igrače naučiti disciplini. 

Pokretanje videa...

Navijači zviždaju igrače Hajduka 00:33

I tako je i bilo, uveo je talijanski trener stroga pravila pa je i najmanje kršenje, što je posljednjih godina na Poljudu bilo učestalo, značilo izbacivanje iz momčadi. Osjetili su to na svojoj koži Emir Sahiti i Ivan Perišić. Taj izrazito problematičan segment je poboljšao, ali ostale stvari ostale su na prošlosezonskoj razini pa čak su i gore.

I tu prvenstveno mislimo na igru koja je bezidejna i loša. Pokazale su to prve utakmice u sezoni pa i bolno ispadanje od Ružomberoka iz trećeg pretkola Konferencijske lige. Splićani u dvije utakmice nisu uspjeli zabiti šestoj momčadi slovačke lige koja se na Poljud došla samo braniti. 

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka

Od bivšeg trenera Marseillea, Valencije, Napolija i Milana, s čudesnim životopisom, Talijan je došao do toga da mora strahovati za svoj posao na Poljudu jer dogodio mu se europski fijasko. Kada je tek stigao, sve je djelovalo bajno i činilo se kao idealna kombinacija, ali stvarnost je drugačija. Čeka ga puno teži posao.

Ugovor je potpisao do 2026. godine, ali ugledni engleski nogometni portal FourFourTwo nedavno je Gattusov dolazak u Hajduk ocijenio kao jednom od uzbudljivih stvari u europskom nogometu za novu sezonu, no procijenili su da će puno kraće provesti na klupi.

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka

- Gattuso je do sada imao poprilično zanimljivu trenersku karijeru. Milan, Napoli te nakon toga neuspješni angažmani u Valenciji i Marseilleu. Ovog lipnja je predstavljen kao novi trener splitskog Hajduka. Na toj poziciji mu dajemo četiri mjeseca.

Talijan traje dva mjeseca, klub mu je ispao iz Europe, a kako Hajduk trenutno igra, njihova procjena bi mogla biti i točna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!