Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dvostruki sudar dalmatinskih i beogradskih klubova pred Božić

Dvostruki sudar dalmatinskih i beogradskih klubova pred Božić

Košarkaši Splita u nešto više od 24 sata odradit će gostovanje kod Zaboka i utakmicu u Beogradu protiv Zvezde, a na Badnju večer Zadar čeka Partizan

VIDEO

Košarka je jedan od rijetkih sportova koji ne miruje ni oko božićnih blagdana. Osim u NBA ligi, kojoj je to specijal (pet utakmica kojima se vrijeme ne podudara), ni regionalna ABA liga ne miruje.

POGLEDAJTE VIDEO: KK Zadar prvak Hrvatske

Pokretanje videa...

KK Zadar prvak Hrvatske 04:46

Ove godine raspored je baš oko Božića spojio dva hrvatska kluba iz Dalmacije i dva beogradska velikana (Zadar - Partizan i Crvena zvezda - Split), a nakon nekoliko dana razgovora odlučeno je da će se obje utakmice igrati na Badnju večer, od 17 odnosno 19 sati.

Veći je organizacijski problem imao Split jer radi se o gostovanju, i to nakon utakmice Kupa Krešimira Ćosića protiv Zaboka zakazanoj za 23. prosinca u 18.30. Već 24 sata poslije ići će na noge aktualnom lideru regionalnog prvenstva koji ima jedan poraz u deset utakmica.

Žuti će Božić dočekati u autobusu

S obzirom na to da im je iduća utakmica tek 29. prosinca u Podgorici protiv Studentskog Centra, izgledno je da će Božić dočekati u autobusu na putu kući, a igrači će blagdanski dan moći provesti u obiteljskom okružju.

Zadar neće imati tih problema s obzirom na to da je domaćin Partizanu u ranijem terminu. A i s obzirom na ovosezonsku formu, lakše bi mogao do pobjede. Trenutačno su Zadrani na omjeru 5-5, a Partizan je na 7-3. Možda im Božić dodatno uveseli Luka Božić, peterostruki MVP kola ove sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne