Obavijesti

Sport

Komentari 67

Duvnjak: Bilo je lijepo s ovim momcima, ali imam doma troje djece. Razmislit ću što dalje...

Duvnjak: Bilo je lijepo s ovim momcima, ali imam doma troje djece. Razmislit ću što dalje...

Cijeli turnir nismo odigrali na nivou kojem možemo. Bili smo u nervozi, danas isto, rekao je Klarica dok je Martinović istaknuo: "Imali smo opet jako lošu fazu u prvom poluvremenu."

VIDEO

Čestitke Španjolskoj na prolazu. Nama ostaje žal što prije ove utakmice nismo riješili pitanje četvrtfinala. Mislim da smo protiv Slovenije propustili tu priliku. Danas prvo poluvrijeme jako loše, 20 golova smo primili. U drugom se okrenulo. Nažalost nismo uspjeli preokrenuti utakmicu do kraja, ali ovo što smo pokazali u drugom poluvremenu je onako kako Hrvatska treba igrati u budućnosti, rekao je nakon teškog poraza od Španjolske i ispadanja s Olimpijskih igara kapetan Hrvatske Domagoj Duvnjak.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček za Donnu Vekić

Pokretanje videa...

Donna sletjela u Zagreb i dobila posebnu tortu: 'Tek sam danas svjesna da imam medalju' 00:44

Navijačima je ostao gorak okus jer Hrvatska je mogla pobijediti Španjolce. Tako se činilo.

- Mogli smo definitivno. Moje mišljenje je da imamo stvarno dobru ekipu i reprezentaciju. Ovo je definitivno neuspjeh, nismo prošli u četvrtfinale, to nam je bio minimalan cilj. Tužan sam i razočaran, ali život ide dalje. To je sport. Za ove dečke će biti puno, puno prilika - dodao je Duvnjak.

A onda je natuknuo da će uskoro doći trenutak oproštaja.

- Moramo hladne glave sjesti i vidjeti u čemu je problem. Od šest ekipa da završimo peti, nije lijepo. Propustili smo priliku protiv Slovenaca. Žao mi je dečki, ali imat će oni još prilika. Ja sigurno više neću igrati na Olimpijskim igrama, prošao sam sve na njima. Četvrto mjesto, treće mjesto, ispadanje u četvrtfinalu i sad u grupi, nažalost. Bilo mi je lijepo s ovim momcima, ali doma imam troje djece. Moramo hladne glave razmisliti što i kako dalje.

Klarica je istaknuo što nas je koštalo zaostatka na poluvremenu.

- Cijeli turnir nismo odigrali na nivou kojem možemo. Bili smo u nervozi, danas isto. Dosta promašenih zicera, to nas je koštalo na poluvremenu pet razlike. Probali smo se dogovoriti da to stižemo gol po gol i bilo je tako, ali na kraju nismo uspjeli pobijediti. Najgore od svega, idemo kući - rekao je Luka Lovre Klarica.

Razočaran je bio i Ivan Martinović.

- Borili smo se do kraja. Nemam riječi. Baš razočaran sam - rekao je i dodao:

- Imali smo opet jako lošu fazu u prvom poluvremenu gdje su nam otišli na 4-5 golova razlike. Mislim da je naš "comeback" bio jednostavno prekasno. Borili smo se u drugom poluvremenu. Ja sam ponosan na ekipu. Nažalost, nije htjelo danas. Ovdje svatko svakog može pobijediti. Da smo igrali onako kao protiv Njemačke dobili bismo svaku reprezentaciju. Ali to nije tako uvijek. Nažalost, dali smo sve od sebe. 

Možda je prilika za prolazak propuštena u nekim ranijim utakmicama. 

- Moguće, da. To je kasno sad reći tako. Morali smo dati sve od sebe i ići po pobjedu. Nismo uspjeli i sada je gotovo. Ja bih radije odigrao svaku utakmicu loše, a da smo ušli u četvrtfinale. Probat ćemo sljedeći put bolje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 67

VIDEO

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča
SRETAN 39. ROĐENDAN, KAPETANE!

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča

Luka Modrić na odlasku iz Dinama pjevao je s Boysima na ogradi i obećao da će se vratiti. Danas ima dvije nogometne želje: doživotni ugovor s Real Madridom i veliki trofej s 'vatrenima'

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!
MAKLJAŽA U OSIJEKU

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!

To su one situacije u kojima vam je neugodno što ste Hrvat. Neki klinci u crnim majicama prebili su Poljake i onda, naravno, pobjegli, otkrio nam je bivši trener Gorice i Rijeke detalje tučnjave kraj hotela "vatrenih"