Obavijesti

Sport

Komentari 6

Donnina protivnica ozlijedila se usred meča: Vekić sve oduševila potezom pa ju izbacila iz Pariza

Donnina protivnica ozlijedila se usred meča: Vekić sve oduševila potezom pa ju izbacila iz Pariza

Na teren je došla medicinska služba, Kanađanka je plakala na klupi, a nekako su pokušali namjestiti i bandažirati palac kako bi mogla nastaviti s igrom. I dobro se držala, ali nije mogla protiv Donne

VIDEO

Vodila je Donna Vekić (28, WTA 21.) s 1-0 u setovima i 1-0 u drugom setu, a nesretna Bianca Andreescu (24, WTA 171.) onda se reketom opalila po palcu lijeve ruke i pala na pod u bolovima. Ipak, uspjela se othrvati i nastaviti s igrom, ali nije mogla servirati na najvišoj razini pa je hrvatska tenisačica bila bolja s 6-3, 6-4.

Na teren je došla medicinska služba, Kanađanka je plakala na klupi, a nekako su pokušali namjestiti i bandažirati palac kako bi mogla nastaviti s igrom. Osječanka je otišla do protivnice i pitala je li sve uredu, bila uz nju neko vrijeme dok joj je pomagala medicinska služba  I odmah je izgubila servis jer se nije naviknula na bacanje s bandažom, ali uspjela je vratiti oduzeti servis u nastavku. No, nikako nije mogla pronaći ritam na svom servisu, baš kao ni Donna.

Gledali smo break na break u drugom setu, ali uspjela je Donna za 5-4 zadržati servis. Problemi sa servisom opet su došli na vidjelo kod Kanađanke koja je na kraju morala stisnuti ruku osječkoj tenisačici koja će u trećem kolu igrati protiv bolje iz ogleda Argentinke Marije Lourdes Carle (24, WTA 85.) te Amerikanke Coco Gauff (20, WTA 2.).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO