Obavijesti

Sport

Komentari 36

Đoković srušio rekord na US Openu pa zabrinuo navijače

Đoković srušio rekord na US Openu pa zabrinuo navijače

Đoković je pobijedio Albota i plasirao se u drugo kolo US Opena. Imao je neke tegobe tijekom meča pa je u jednom trenutku tražio tabletu od svog fizioterapeuta. Ipak, uspio je privesti meč kraju bez problema

VIDEO

Prije nešto manje od mjesec dana Novak Đoković osvojio je jedino odličje koje mu je falilo i za koje su mu mnogi spočitavali u usporedbama tko je najbolji tenisač u povijesti. No, dvojbe više ne bi trebalo biti, rezultati govore sami za sebe.

Pokretanje videa...

Srbi na dočeku skandirali protiv Rio Tinta, Đoković pokazao što misli o tome 00:48

Nakon što je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, srpski tenisač odmarao je s obitelji, malo u Dubrovniku, malo u Beogradu, a sada se vratio na teniski teren i nastavio s onim što mu najbolje ide. Đoković je u prvom kolu US Opena pobijedio rumunjskog tenisača Radua Albota (6-2. 6-2. 6-4) i tako započeo put ka obrani titule i 25. Grand Slamu u karijeri. I usput srušio novi rekord. Ovo mu je bila čak 78. pobjeda na US Openu, što je apsolutni rekord u muškoj konkurenciji. Opet je izmamio ovacije krcatog Arthur Ashe stadiona. Ali i zabrinuo svoje navijače.

Tennis: US Open

Rezultatski je razbio Albota, ali opet je imao poteškoće tijekom meča. Mučio se srpski tenisač na servisu i svako malo tražio savjete od svojih suradnika. U jednom trenutku popio je i tabletu, očito je osjetio neke tegobe, ali nije mu stvorilo veće probleme. Imao je oscilacije u igri, no i dalje je bio superioran u odnosu na Rumunja.

Tennis: US Open

Đoković će u drugom kolu igrati protiv sunarodnjaka Lasla Đerea koji je u drami svladao Jana-Lennarda Struffa (3-2). Susreli su se oni na US Openu i prošle godine kada je Đere vodio 2-0 u setovima i držao u nemilosti svog sunarodnjaka, ali je Novak preokrenuo u nastavku meča. Može li mu i ovaj put zagorčati život?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

Bivši dinamovac Koch ima rak: 'Ovo je moj posljednji intervju.  Osjećam da dolazi taj dan...'
BIVŠI DINAMOVAC

Bivši dinamovac Koch ima rak: 'Ovo je moj posljednji intervju. Osjećam da dolazi taj dan...'

Kad se osvrnem na trenutak kad mi je rečeno da imam još šest mjeseci života, moram reći da se danas osjećam pozitivno. Naravno, nije to slučaj svaki dan, rekao je bivši dinamovac Georg Koch koji boluje od raka