Obavijesti

Sport

Komentari 45

Đoković nije ni trepnuo nakon dva seta zaostatka: Rutinski je preokrenuo meč protiv Talijana

Đoković nije ni trepnuo nakon dva seta zaostatka: Rutinski je preokrenuo meč protiv Talijana

Srpski tenisač nije bio na razini u prva dva seta, a nervoza je izbijala na vidjelo. No, tad se prebacio u svoj mode i rutinski uzeo tri seta za novo polufinale Wimbledona

VIDEO

Prokockao je prednost od 4-1 u prvom setu pa na kraju izgubio 7-5, da bi u drugom sve otišlo na stranu Talijana od samog početka. Novak Đoković (35, ATP 3.) imao je veliki zaostatak od dva seta u četvrtfinalu Wimbledona protiv Janika Sinnera (20, ATP 13.) koji je  bio najbliže prvoj pobjedi protiv Đokovića dosad (5-7, 3-6)), a srpski je tenisač uzeo treći i četvrti set (6-3, 6-2), odveo meč u 'duboke vode' i onda s 6-2 ušao u polufinale Wimbledona.

Wimbledon

No, u trećem setu se stvari kompliciraju i već u prvom servis gemu Đoković je namučio Talijana, ali Sinner je ipak uspio zadržati servis i izjednačiti na 1-1. Odmah je uzvratio Novak dobrim servisom i počeo igrati u prepoznatljivom stilu te je uzeo break u trećem setu i poveo 3-1 pa sve potvrdio za 4-1. Probudio se Đoković i nanovo mučio Sinnera, ali na kraju servisom potvrdio treći set i ušao u četvrti.

Wimbledon

A mladi Sinner već je pao na ispitu u prvom servis gemu četvrtog seta, Novak je sve potvrdio i još jednom breakao Sinnera te je sve izglednije da se ide u peti set. Bez novih uzbuđenja što se tiče breakova stigli su do 5-2 i Đokovićev servis za set. A onda je break loptu spasio Đoković skraćenom lopticom, nakon čega je Sinner završio na podu jer je izvrnuo gležanj. Izgledalo je bolno, ali ipak se pridigao talijanski tenisač i izgubio set.

Wimbledon Wimbledon

U petom setu nije se dugo čekalo na prvi break. Novak Đoković otišao je na 3-1 pa još jednom napravio break za 5-2 i sigurnim servisom ušao u polufinale Wimbledona. Nakon dva neprepoznatljiva seta je bez problema uzeo tri i zakazao meč protiv boljeg iz ogleda Goffina Norrieja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO