Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dodig protiv Pavića za plasman u četvrtfinale US Opena...

Dodig protiv Pavića za plasman u četvrtfinale US Opena...

Dodig u New Yorku nastupa sa svojim novim partnerom, Čehom Adamom Pavlašekom, a u oni su u meču drugog kola pobijedili Kolumbijca Nicolasa Barrientosa i Tunižanina Skandera Mansourija sa 6-4, 6-7 (5), 6-3

VIDEO

Ivan Dodig i Mate Pavić borit će se jedan protiv drugoga za plasman u četvrtfinale US Opena, nakon što su u subotu osigurali mjesto u osmini finala turnira muških parova.

Dodig u New Yorku nastupa sa svojim novim partnerom, Čehom Adamom Pavlašekom, a u oni su u meču drugog kola pobijedili Kolumbijca Nicolasa Barrientosa i Tunižanina Skandera Mansourija sa 6-4, 6-7 (5), 6-3 nakon više od dva sata igre.

Varaždin: Davis Cup, meč parova Dodig/Pavić - Sander/Joran

Hrvatsko-češki par je mogao do pobjede i na lakši način, ali su Dodig i Pavlašek u drugom setu propustili vodstvo od 3-1. Ipak, 'break' za 4-2 u trećem setu pretvorili su u pobjedu.

Pobjednici Roland Garrosa, Mate Pavić i Salvadorac Marcelo Arevalo, trebali su više od dva i pol sata za slamanje otpora Belgijaca Sandera Gillea i Jorana Vliegena. Na kraju su slavili sa 7-6 (4), 6-7 (3), 6-4.

U prva dva seta nijedan par nije uspio doći do prilike za 'break'. Pavić i Arevalo su osvojili 'tie-break' prvog seta, a Belgijci su u 13. gemu druge dionice uspjeli izboriti odluku u trećem setu. U njemu su Pavić i Arevalo u prvom gemu došli do 'breaka', u sljedećem spasili tri 'break'-lopte i sačuvali prednost do kraja dvoboja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće
KAKVA PREDSTAVA

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće

Igrao je samo drugo poluvrijeme, no njegovim ulaskom u potpunosti se promijenio Cityjev način igre. 'Građani' su zagospodarili travnjakom, a Joško je briljirao
VIDEO Evo kako je Hajduk u dva poteza došao do pobjede nad Dinamom i 1. mjesta ljestvice
SAŽETAK S MAKSIMIRA

VIDEO Evo kako je Hajduk u dva poteza došao do pobjede nad Dinamom i 1. mjesta ljestvice

DINAMO - HAJDUK 0-1 U "vječnom derbiju" hrvatskog nogometa Hajduk je u gostima kod Dinama pobijedio golom Marka Livaje u 70. minuti, nakon sjajne asistencije Dominika Prpića. Prilika se izrodila nakon visokog pritiska "bilih" poslije kornera, kada je stoper Splićana ostao visoko na protivničkoj polovici i poslao preciznu dugu loptu preko Dinamove obrane. Livaja je izmakao pažnji Kevina Theophile-Catherinea i klizećim startom poslao loptu iza leđa Ivana Nevistića za prvo mjesto HNL-a.