Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dino Prižmić izborio polufinale Challengera u Francuskoj!

Dino Prižmić izborio polufinale Challengera u Francuskoj!
2

Nažalost, na turniru iste kategorije na tvrdoj podlozi u španjolskom Alicanteu, gdje je bio prvi nositelj, Duje Ajduković (ATP - 117.) nije uspio izboriti plasman u polufinale

VIDEO

Hrvatski 19-godišnji tenisač Dino Prižmić (ATP - 344.) izborio je nastup u polufinalu dvoranskog ATP Challengera u francuskom Mouilleron-le-Captifu svladavši u četvrtfinalu domaćeg predstavnika Saschu Gueymarda Wayenburga (ATP - 461.) 6-4, 4-6, 6-3. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Vekić nakon srebra: 'Malo sam razočarana, ali ponosna. Cilj mi je bila medalja' 00:42

Za mjesto u finalu ovog turnira iz kategorije 100 na Challenger Touru, na kojem će pobjednik osvojiti 100 bodova, Splićanin će se boriti protiv prvog nositelja, 27-godišnjeg Francuza Quentina Halysa (ATP - 100.).

Split: Skupina D Davis Cupa, Hrvatska - Finska, Dino Prižmić - Otto Virtanen

Nažalost, na turniru iste kategorije na tvrdoj podlozi u španjolskom Alicanteu, gdje je bio prvi nositelj, Duje Ajduković (ATP - 117.) nije uspio izboriti plasman u polufinale. U četvrtfinalu je bolji od njega sa 4-6, 6-3, 6-2 bio Poljak Kamil Majchrzak (ATP - 146.). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju
CITYJEVA SMICALICA

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju

Ekipa iz Manchester Cityja priključila se popularnom trendu s TikToka u kojem ljudima pokažete njihove stare fotografije i molite ih potpis. Prva je žrtva bio Joško Gvardiol kojem se to baš i nije svidjelo, a suigrač Ederson valjao se od smijeha. Mateo Kovačić reagirao je, pak, kulerski: "Ovo je bilo davno, 17 godina... Starim".