Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dinamo smanjio cijene za Rudeš. Kaneko, Sučić i ekipa družili se s klincima u Dubravi

Dinamo smanjio cijene za Rudeš. Kaneko, Sučić i ekipa družili se s klincima u Dubravi
14

Dinamo je spustio cijene ulaznica na pet eura za sve tribine. 'Modri' dočekuju Rudeš 26. svibnja od 17.30 sati

VIDEO

Dinamo u posljednjem kolu HNL-a dočekuje Rudeš. Novi/stari hrvatski prvak odlučio je nagraditi svoje vjerne navijače u meču protiv Rudeša, koji se igra 26. svibnja od 17.30 sati. Dinamo je spustio cijene ulaznica na pet eura za sve tribine.

Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti:

"Dragi navijači! Iza nas je jedna od najizazovnijih sezona u novijoj povijesti! Zajedno smo prošli uspone i padove. Zajedno smo pobjeđivali, gubili, kidali živce ali i slavili. Došlo je vrijeme da još jednom zajedno pokažemo svima da Zagreb živi Dinamo! Da pokažemo svima kaj je Dinamo! Od svakakvih natpisa došli smo do mogućnosti da ova sezona završi za pet! 

Upravo zbog toga smo odlučili da će cijene ulaznica za sve tribine za zadnje kolo biti simboličkih 5 eura! Tribina jug bit će otvorena za nogometne škole i za partnere škole. Napunimo Maksimir u nedjelju u 17:30 i proslavimo naslov prvaka kao nikad do sada! Toliko smo ga htjeli i zasluženo ga imamo priliku proslaviti! Djedovi, bake, mame, tate, sinovi, kćeri! Svi kojima je plava boja u krvi! Vidimo se u nedjelju na proslavi naslova prvaka! Zaokružimo ovu sezonu na najbolji mogući način!", stoji u priopćenju.

Termini prodaje ulaznica:

Online prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak 20. svibnja u 11:00 sati, a završava na dan utakmice, u nedjelju 26. svibnja u 17.30 sati.

Prodaja na Ticket pointu: 

  • Četvrtak 23.05. od 11 do 19 sati
  • Petak 24.05. od 11 do 19 sati
  • Subota 26.05. od 11 do 18.15 sati

Igrači Dinama u nedjelju su bili u Dubravi, gdje su se družili s najmlađim navijačima. To je tek prvi od mnogobrojnih najavljenih evenata u sklopu projekta "Dinamovo".  

Projekt "Dinamovo" sastoji se od niza fešti širom zagrebačkih kvartova u kojima će biti organizirane brojne raznolike aktivnosti. U svemu svakako prednjače nogometni turniri koji će biti organizirani u dvije kategorije - školski turniri za mlađe uzrasne kategorije, te turniri za punoljetne članove kluba. 

Prvi event održao se u Dubravi na prostoru Osnovne škole Vjenceslava Novaka na adresi Vile Velebita 15a. U 13 sati okupljenu dječicu pozdravili su igrači Dinama. Došli su Luka Vrbančić, Takuro Kaneko, Ivan Nevistić, Petar Sučić, Luka Stojković, Ronaël Pierre-Gabriel...

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Mateo Kovačić vratio se na teren i stajlingom postao hit: 'On izgleda kao Jason Statham'
ELEGANTNI 'VATRENI'

VIDEO Mateo Kovačić vratio se na teren i stajlingom postao hit: 'On izgleda kao Jason Statham'

Pep Guardiola obožava Matea Kovačića zbog nogometne klase i mirnoće koju donosi momčadi Cityja, a sada je pokazao da ima i istančan ukus za modu
Gattuso otkrio zašto se Livaja ljuti: Moram ga smirivati! A za direktora nema mjesta u busu...
NAJAVIO SLAVEN

Gattuso otkrio zašto se Livaja ljuti: Moram ga smirivati! A za direktora nema mjesta u busu...

Bivši suigrači su mi rekli 'Nije normalno koliko mladih igrača stavljaš u Hajduku', a da sam pitao za savjet Marcela Lippija, poslao bi me u neku stvar! Mentalitet momčadi se ovdje promijenio, sada se ovdje radi...