Obavijesti

Sport

Komentari 86

Dinamo - Rijeka 0-5: 'Modri' su na nuli, a Rijeka za čistu peticu

Dinamo - Rijeka 0-5: 'Modri' su na nuli, a Rijeka za čistu peticu
5

Forma, trener i rezultati Rijeke. Za čistu peticu! "Modri" su na nuli: bez želje, bez igre. Bezveze!. Mamićev bi odgovor nakon svega mogao biti - Igor Pamić na klupi

VIDEO

Na prepunoj Kantridi Matjaž Kek je ozarena lica došetao do tribina, skinuo šiltericu i duboko se naklonio navijačima. Dva sata poslije, nekih 950 kilometara istočnije, u bugarskoj metropoli Branko Ivanković sam je sebi postavljao pitanje: “Oh, Bože, što je meni ovo trebalo?”.

Otkad se igra HNL, ni jedan Dinamov trener nije imao ovako grozan start. U tri prvenstvene i dvije europske utakmice Ivanković ima tri poraza, remi i pobjedu.

- Jako loše. Iskreno, niti ja nikad u karijeri nisam startao lošije. Nisam ovakvo nešto očekivao, vjerovao sam da će biti bolje - rekao je Branko Ivanković.

Dinamo je ove sezone odigrao 19 utakmica, jednako kao Rijeka. U tim ogledima trener Rijeke Matjaž Kek ima samo jedan poraz - protiv Vitorije Guimaraes. Kruno Jurčić i Branko Ivanković u istom su razdoblju uspjeli izgubiti čak četiri puta. Od Austrije iz Beča, Hajduka, Černomoreca i Ludogoreca.

I baš je zato u Maksimiru već u prvim danima listopada drugi put u sezoni na dnevnom redu pitanje trenera. Na Rijekin “bum”, koji predvodi trener sa šiltericom, Zdravko Mamić želi odgovoriti jednakom mjerom. Trenerom sa šiltericom - Igorom Pamićem! Navodno je Mamić nekoliko dana uoči putovanja u Sofiju nazvao Pamića i ugovorio sastanak. Tema razgovora bila je klupa Dinama. Uostalom, nije tajna da Zdravko često savjet zna potražiti baš kod Igora Pamića. U Dinamu trener Istre vrlo dobro kotira, no ponovno se počelo “vrtjeti” i ime Cice Kranjčara...

Iako je sve moguće, Branko Ivanković ipak bi trebao biti na klupi do nedjelje i ogleda s Rijekom.

- Dao sam igračima da se provesele, ali sam ih i upozorio da paze što rade. Već za tri dana je Dinamo, nemamo previše vremena - upozorio je Matjaž Kek nekoliko trenutaka nakon završetka ogleda s Betisom.

- Ne smijemo upasti u zamku euforije, bilo je trenutaka u kojima nismo izgledali kako želim. A da bismo to potpuno eliminirali, moramo krvavo raditi - kaže Kek.

A ako Riječani moraju raditi krvavo, pravo je pitanje kako tek onda moraju raditi u Maksimiru...

HNK RIJEKA :)

Kad sam dolazio u Rijeku, nisam očekivao da će rezultati ovako brzo biti ovako dobri. No ne smijemo upasti u zamku euforije, rekao je Matjaž Kek. Ove sezone izgubio je jednu od 19 utakmica.

GNK DINAMO :(

Branko Ivanković na klupu Dinama sjeo je 14. rujna. Dvadeset dana poslije Zdravko Mamić traži novog trenera. A Tancu bi trebalo pripasti 500.000 eura. Prevedeno, 187.000 kn za svaki dan na klupi Dinama...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 86

VIDEO