Obavijesti

Sport

Komentari 11

Dinamo rasprodao ulaznice za utakmicu u Salzburgu i objavio: Prvi put imamo 50.000 članova

Dinamo rasprodao ulaznice za utakmicu u Salzburgu i objavio: Prvi put imamo 50.000 članova

'Modre' će u Austriji bodriti najmanje 1500 njihovih članova koji su iskoristili pravo prvokupa i za 45 eura kupili ulaznicu za dvoboj trećeg kola Lige prvaka

VIDEO

Dinamo je dva dana prije utakmice protiv Salzburga u Ligi prvaka (srijeda, 21 sat) rasprodao ulaznice za gostujući sektor svojim članovima po cijeni od 45 eura, što znači da će u austrijskom gradu imati podršku najmanje 1500 svojih navijača.

Pokretanje videa...

Plava noć u Mostaru 03:49

Dakako da to, kao što je uostalom bilo i u Münchenu, neće biti jedini dio stadiona koji će navijati za "modre". Hrvatski prvak trebao bi imati solidnu podršku i na drugim tribinama. Također, razgrabljene su sve ulaznice za tribinu zapad dolje za utakmicu protiv Borussije Dortmund 27. studenog.

Dinamo se u ponedjeljak pohvalio i povijesnim jubilejem od 50.000 članova. Prije više od mjesec dana pao je godišnji rekord iz 1982. od 42.000 članova, a sad je klub, kako piše, "nastavio pisati novu povijest i prešao granicu pojedinaca koji su članstvom odlučili biti dio nevjerojatne priče".

"Ovaj trenutak pokazuje kako Dinamo nije samo klub – Dinamo je obitelj. Dinamo su generacije navijača koje su odrasle uz naše uspjehe i izazove, koje su slavile naše pobjede i bile uz nas kako u lijepim trenucima, tako i u onim nešto težim i izazovnijim. Ovi članovi nisu samo broj na papiru; oni su srce i duša ovog kluba, temelj na kojem gradimo budućnost", pišu u Dinamu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

VIDEO Huliganska makljaža u Mostaru: Mlatilo se njih 300, pretukli su i igrača bh. kluba!
SRAMOTNO DIVLJANJE

VIDEO Huliganska makljaža u Mostaru: Mlatilo se njih 300, pretukli su i igrača bh. kluba!

Nekoliko huligana ušlo je u svlačionicu Fortune noseći palice u rukama. Nanijeli su teške tjelesne ozljede igraču, a utakmica je zbog nemilih događaja odgođena