Obavijesti

Sport

Komentari 5

Dinamo organizira novi kviz: Provjerite svoje znanje o klubu na stadionu protiv samih igrača

Dinamo organizira novi kviz: Provjerite svoje znanje o klubu na stadionu protiv samih igrača
3

Dinamo će u petak (od 19 sati) na maksimirskom stadionu održati treći 'Dinamov kviz'. U klubu su se pobrinuli za bogate nagrade, a Dinamo je pronašao nove termine i za obilaske stadiona...

VIDEO

Dinamo tijekom reprezentativne stanke priprema novi spektakl, u petak (6. rujna) od 19 sati održat će se “Dinamov kviz”. I to na godišnjicu jednog od najvećih uspjeha u povijesti kluba, osvajanja Kupa velesajamskih gradova 1967. godine. Nakon dva uspješno održava Dinamova "pub kviza", u klubu su ovaj klub odlučili organizirati na - maksimirskom stadionu!

Pokretanje videa...

Dinamo slavi ulazak u Ligu prvaka 00:57

Sve će ekipe biti smještene na tartan stazi podno južne tribine, pitanja će se čitati na semaforu, a Dinamo je najboljima osigurao i mnoge nagrade. Kakve?

1. Dres nošen na domaćoj utakmici s potpisom igrača u poklon kutiji + kupon za ulaznicu za utakmicu Dinama u loži Tuškanac za svakog člana ekipe (ne vrijedi za europske utakmice i HNL derbije)

2. Loptu s potpisima igrača + kupon za ulaznicu za utakmicu na utakmici Dinama - Osijek u loži broj 7 za svakog člana ekipe (ne vrijedi za europske utakmice i HNL derbije)

3. Kapetansku traku s potpisom kapetana + kupon za ulaznicu za utakmicu Dinamo - Hajduk (13. rujna 2024.) za svakog člana ekipe

Svoju će ekipu imati i igrači Dinama, koji su se za kviz pripremali već na letu iz Bakua u Zagreb. Marko Pjaca, Martin Baturina, Luka Stojković i društvo su do Zagreba odgovarali na brojna pitanja s posljednjeg Dinamova kviza. Prijave za kviz traju do srijede 4. rujna ili do popunjenja kapaciteta.

A Dinamo je dobar potez napravio s obilascima stadiona za koje vlada veliko zanimanje. U prva dva mjeseca projekta stadion je posjetilo više od dvije tisuće ljudi, što pokazuje koliko je navijačima važan Dinamo i njegova povijest. U klubu su tako navijačima omogućili nove termine za obilaske stadiona, oni su u srijedu (4. rujna) od 17, 18 i 19 sati, te u nedjelju (8. rujna) od 15, 16, 17 i 18 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane
Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti