Obavijesti

Sport

Komentari 45

Brige uoči derbija: Dinamo kasni s isplatom plaća igračima? To se nije dogodilo 12 godina...

Brige uoči derbija: Dinamo kasni s isplatom plaća igračima? To se nije dogodilo 12 godina...

Hrvatski prvak prošle je sezone igrao grupnu fazu Lige prvaka i od Europe uprihodio čak 240 milijuna kuna. Uz to, prodali su Mislava Oršića, Rasmusa Lauritsena i Arijana Ademija. Nikome nije jasno gdje je zapelo

VIDEO

U subotu počinje nova sezona utakmicom Dinama i Hajduka u Superkupu. Modri će na Maksimiru protiv najvećeg rivala pokušati doći do prvog trofeja u sezoni, najbolji igrači zasad su ostali, no idilu plave svlačionice poprilično je narušila jedna stvar. Naime, klub je kasnio s isplatom plaća!

Pokretanje videa...

Dinamo_navijači 01:07

Kako piše Germanijak, riječ je o isplati ugovornih rata koje igračima sjedaju na račun svaka tri mjeseca. Klub je posljednju ratu trebao uplatiti 30. lipnja, ali novac nije stigao na račune pa se i lagana zabrinutost pojavila među igračima i narušila mir uoči derbija s Hajdukom. 

Posljednji put se to dogodilo krajem 2011. godine nakon teškog poraza od Lyona (7-1), no bilo je to dio pedagoške mjere kako bi igrači naučili pouku. Od tada su plaće bile redovne, a Dinamova blagajna itekako puna, kao što je bio slučaj i prošle sezone pa nikome nije jasno gdje je zapelo.

Dinamo je ubrzo sve demantirao:

- GNK Dinamo neugodno je iznenađen današnjim člancima vezanim za isplatu rata za igrače. Klub ovom prilikom demntira iznesene tvrdnje. Rate su u cijelosti isplaćene sukladno ranije dogovorenom vremensku okviru između GNK Dinamo i igrača prve momčadi - poručili su nam iz Dinama.

Šibenik: HNK Šibenik i GNK Dinamo u utakmici 25. kola Prve HNL

Hrvatski prvak prošle je sezone igrao grupnu fazu Lige prvaka i od Europe uprihodio čak 240 milijuna kuna. Uz to, prodali su Mislava Oršića, Rasmusa Lauritsena i Arijana Ademija. Gdje su još isplate rata od transfera te postoci od prodaje za Matea Kovačića i Marcela Brozovića, uskoro bi se mogao prodati i Joško Gvardiol te Lovro Majer, a obilati postotak dobit će i 'modri'.

Šibenik: Dario Šimić i Vlatka Peras na utakmici HNK Šibenik i GNK Dinamo

Dinamo u srpnju započinje novi put prema grupnoj fazi Lige prvaka, a klub će gotovo sigurno igrati grupnu fazu europskog natjecanja pa će i tu kapnuti nova zarada. Novca definitivno ima, odnosno barem bi trebalo biti, ali pitanje je zašto igračima kasne isplate. To se pitaju i oni sami, na ovako nešto nisu naviknuli jer klub već godinama stabilno funkcionira, a odgovor samo znaju dužnosnici iz kancelarija koji su, čini se, susreli se s nepredviđenim problemima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO

VIDEO Slaven - Dinamo 4-1: Novi epski raspad 'modrih', fenjeraš ih razbio za prvo slavlje sezone!
POGLEDAJTE VIDEO

VIDEO Slaven - Dinamo 4-1: Novi epski raspad 'modrih', fenjeraš ih razbio za prvo slavlje sezone!

Činilo se da će 'modri' rutinski proći kroz Koprivnicu nakon gola Petkovića, ali već do poluvremena su ispustili prednost, a onda se u nastavku opet potpuno raspali i primili čak tri komada

VIDEO Na tvorničke postavke! Pogledajte strašni nokaut kojim je Dubois deklasirao Joshuu
U PETOJ RUNDI

VIDEO Na tvorničke postavke! Pogledajte strašni nokaut kojim je Dubois deklasirao Joshuu

Meč dvojice Britanaca u borbi za naslov teške kategorije pripao je Danielu, koji je u petoj rundi nokautirao izazivača Joshuu. Prepun Wembley (96.000 ljudi) svjedočio je dominantnom nastupu Duboisa
Brutalni Dynamite! Dubois je uspavao Joshuu i obranio pojas svjetskog teškaškog IBF prvaka
DOMINANTAN NASTUP

Brutalni Dynamite! Dubois je uspavao Joshuu i obranio pojas svjetskog teškaškog IBF prvaka

Pred 96 tisuća gledatelja na kultnom Wembleyu, Daniel Dubois naprosto je "razbio" izazivača Anthonyja Joshuu i zasluženo obranio pojas. Podsjetimo, svjetski prvak je u lipnju pobijedio našeg Filipa Hrgovića...