Obavijesti

Sport

Komentari 44

Dinamo jutro nakon naslova već gleda na Kup: 'Svi na Maksimir'

Dinamo jutro nakon naslova već gleda na Kup: 'Svi na Maksimir'

Rijeka se nada kako će ovu sezonu izvući makar podizanjem Rabuzinova sunca. Finale Hrvatskog nogometnog kupa kreće u srijedu, a ove godine igra se na dvije utakmice

VIDEO

Dinamo je u uzbudljivoj završnici prvenstva nadoknadio minuse i za Hajdukom i za Rijekom pa se na koncu okitio naslovom prvaka. Svojim 35. u povijesti. U konačnici je presudila pobjeda 1-0 nad Osijekom u derbiju čime su 'plavi' iskoristili kiks Rijeke kod Varaždina u terminu ranije (3-1) pa dva kola prije kraja potvrdili naslov u HNL-u.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Osijek 1-0

Pokretanje videa...

Sažetak Dinamo-Osijek 01:33

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Zagrepčani su, tako, nastavili tamo gdje su stali prošle sezone, a Sergej Jakirović uspio je prebroditi sve krize koje su ga zatekle po putu. Čeka ga još finale Hrvatskog nogometnog kupa koje Dinamo u dvije utakmice igra protiv Rijeke. Prva je na rasporedu već u srijedu 15. svibnja kada Riječani gostuju na Maksimiru. Uzvrat je tjedan dana kasnije na Rujevici.

- Zagreb živi Dinamo! Napunimo Maksimir u srijedu i vodimo plave do dvostruke krune - objavio je Dinamo na društvenim mrežama jutro nakon osvojenog naslova.

Fokus je već na novim izazovima i Zagrepčani će turbulentnu sezonu pokušati završiti s dvostrukom krunom. A Rijeka se nada kako će ovu godinu izvući makar podizanjem Rabuzinova sunca...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 44

VIDEO