Obavijesti

Sport

Komentari 1

Debi iz noćne more za igrača Osijeka. Skrivio penal pa se rasplakao nakon poraza BiH

Debi iz noćne more za igrača Osijeka. Skrivio penal pa se rasplakao nakon poraza BiH

Nail Omerović je protiv Mađarske zaigrao u drugom poluvremenu, ali je pet minuta nakon ulaska skrivio penal i tako bio jedan od tragičara u novom porazu BiH

VIDEO

Nail Omerović (21) talentirani je igrač Osijeka koji je u ovome reprezentativnom ciklusu prvi put dobio poziv A reprezentacije BIH. Protiv Njemačke je utakmicu odgledao s klupe, a protiv Mađarske debitirao. Trebao je to biti veliki dan za njega jer je ispunio san, ali neće mu ostati u lijepom sjećanju.

Njegova reprezentacija izgubila je 2-0 u Zenici, jedan od tragičara bio je upravo Omerović koji je skrivio penal u 50. minuti, samo pet minuta nakon ulaska u igru. Kako pišu bosanskohercegovački mediji, mladi igrač Osijeka rasplakao se nakon utakmice. Ispričavao se suigračima koji su ga tješili, a u strahu od prijetnji i uvreda na društvenim mrežama, ugasio je komentare na Instagramu. 

Zenica: Bosna i Hercegovina protiv Mađarske u utakmici Lige nacija

BIH je praktički ispala iz elitnog ranga Lige nacija. Ima tek jedan bod nakon četiri kola i uoči posljednje dvije utakmice pa joj je preostalo samo da se časno oprosti i pokuša sačuvati ugled protiv Nizozemske i Njemačke u studenom.

Osijek i Varaždin sastali se u 8. kolu SuperSport HNL-a

Sergej Barbarez pozvao je Omerovića nakon ozljede Amara Dedića. U Osijeku je standardan, iako mu je 21 godina, skupio je već 62 nastupa uz gol i tri asistencije. Njegova prednost je što može pokriti više pozicija, iako mu je prirodna desno krilo, u Osijeku uglavnom igra na desnom beku. Na toj poziciji vide ga i u reprezentaciji, ali u debiju se nije proslavio. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Što treba 'vatrenima' za ulazak u četvrtfinale Lige nacija? Bod u teoriji, pobjeda nosi puno više
KALKULACIJE

Što treba 'vatrenima' za ulazak u četvrtfinale Lige nacija? Bod u teoriji, pobjeda nosi puno više

Ona za navijače najbolja opcija bila bi svakako pobjeda Hrvatske protiv Poljske, jer bi tada ostali na tri boda od Portugala (ili se približili ako im Škoti oduzmu bodove), a onda slijedi borba za vrh