Obavijesti

Sport

Komentari 3

Danijel Pranjić: Ola, sad si nađi drugoga Djeda Mraza!

Danijel Pranjić: Ola, sad si nađi  drugoga Djeda Mraza!
1

Ivica je glavna faca. Iziđemo zajedno, a navijači ga zaustavljaju, slikaju se s njim. Obožavaju ga, ispričao je Pranjić o suigraču i velikom prijatelju

VIDEO

Ako ne zabiješ gol do Božića, bit ćeš Djed Mraz mojoj djeci, rekao je prije dva tjedna Ivica Olić svom suigraču u Bayernu Danijelu Pranjiću. Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije zabio je gol Bochumu u gostujućoj pobjedi 5-1 i uspio je dobiti okladu.
- Neka si sad Ola nađe drugog Djeda Mraza, ha, ha. Išao se kladiti sa mnom, a nije imao nikakve šanse - rekao je Pranja.
Ovoljetno su Bayernovo pojačanje dugo osporavali njemački mediji i bivše zvijezde bavarskoga kluba, primjerice Effenberg.
- Danijel jednostavno nije igrač za Bayern. Momčad iz Münchena želi osvojiti naslov prvaka i proći dalje u Europi, ali to s takvim igračem neće uspjeti - grmio je Effenberg.
Naš je veznjak odličnim igrama protiv Juventusa i Bochuma začepio usta kritičarima.
- Nisam igrao dobro i kritike su bile na mjestu. Nije mi žao jer me prozvao veliki igrač poput Effenberga - izjavio je Pranjić i dodao:
- Pomogao mi je trener Van Gaal. On me stalno uvjeravao da sam sigurno igrač za Bayern jer u suprotnome ne bih bio ovdje.
Danijela, za razliku od Ole, navijači bavarskog diva još nisu toliko zavoljeli.
- Ma, Ivica je glavna faca. Iziđemo zajedno, a navijači ga zaustavljaju, slikaju se s njim. Obožavaju ga, pogotovo nakon utakmice protiv Juventusa u Torinu - kaže Pranjić.
Ivica Olić protiv Bochuma nastavio je golgetersku seriju. Zabio je dva puta i ponovno je bio najbolji igrač na terenu.
- Napokon sam ušao u pravu formu, a slijedi prvenstvena stanka - kazao je Olić, kojeg je nahvalio i suigrač Mario Gomez:
- On je sjajan igrač i pozitivno je lud. Otkad skupa igramo u napadu, momčad je proigrala. Ivica je ipak za to najzaslužniji, najbolji je naš igrač posljednjih nekoliko tjedana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne