Obavijesti

Sport

Komentari 20

Đalović i Tramezzani najavili derbi: Idemo hrabro i sa srcem!

Đalović i Tramezzani najavili derbi: Idemo hrabro i sa srcem!

Radeljić i Rukavina su imali visoku temperaturu, Petrovič je riskirao pogoršati ozljedu lože, Smolčić ima veliki problem s mišićem, ali je i on unatoč svemu htio igrati. Mi smo odlučili suprotno, kaže trener Rijeke

VIDEO

Nogometaši Rijeke vraćaju se ligaškim obavezama nakon poraza od Elfsborga i ispadanja iz Europske lige. Željko Sopić je bivši, na klupi ga je zamijenio dosadašnji pomoćnik Radomir Đalović, koji je najavio nedjeljni derbi protiv Istre na Rujevici (21 sat).

Nogometaši Rijeke odradili trening uoči uzvratne utakmice protiv Lillea

- Čeka nas zahtjevna utakmica protiv suparnika koji igra malo drugačije budući da njihov trener forsira nešto direktniji nogomet. Došli smo kasno iz Švedske, ali pripremit ćemo se za ovu utakmicu. Želio bih pohvaliti moje igrače koji su imali veliku želju igrati, Radeljić i Rukavina su imali visoku temperaturu, Petrovič je riskirao pogoršati ozljedu lože, naš kapetan Smolčić ima veliki problem s mišićem, ali je i on unatoč svemu želio igrati, mi smo odlučili suprotno. Poštujem njihov pristup i svaka im čast - rekao je crnogorski stručnjak u uvodu.

- Moj posao je podignuti momčad i pripremiti je za utakmicu koja nam je izuzetno bitna da se vratimo na pobjednički kolosijek i da napravimo dobru atmosferu pred Olimpiju.

Rijeka neće moći računati na Smolčića, Čabraju, Goru i Kitina dok se u kadar vraća Komnen Andrić koji u Švedskoj nije mogao igrati.

- Gledao sam Istru 1961 protiv Dinama i Gorice, imaju trenera koji ima svoj stil, momčad koja se želi nadigravati, koja dobro koristi brzinu prema naprijed. Sigurno imaju svoje prednosti, dolaze sa svojim ambicijama, ali ja očekujem da se mi nametnemo od prve sekunde i da se sve nas pita. Očekujem dobar rezultat i da se na temelju toga dobro spremimo za četvrtak - komentirao je Đalović idućeg suparnika.

Iz suprotnog tabora, pak, stižu najave da će igrati čvrsto i agresivno, a u takvim okolnostima Rijeka će se morati dobro namučiti kako bi otključala mrežu Istrana.

- Iza nas je bitan tjedan u kojem smo kvalitetno odradili treninge i puno radili. Pripremali smo se jednako kao što se pripremamo za svaku utakmicu, a danas je pred nama posljednji trening. Što reći o Rijeci, stvarno jaka ‘squadra’, jako lijep stadion, znamo dobro našeg nedjeljnog suparnika - rekao je trener Istre Paolo Tramezzani i dodao:

- Igrat ćemo agresivno. Kad se samo braniš, osjeti se i strah, a u nedjelju navečer ne želim da se ičega bojimo, idemo hrabro, igrat ćemo sa srcem. Mogu reći da se veselim povratku na Rujevicu, jedva čekam utakmicu sutra. Jako su dobra momčad i volim igrati protiv Rijeke. Moramo biti spremni, odigrati jako svih 90 minuta i preslikati sve ono dobro što radimo na treninzima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Kalinić: Biliću su Livaja i Lovre problem u svlačionici. Htio sam im to reći u facu, ali on je odbio
TEŠKE OPTUŽBE

Kalinić: Biliću su Livaja i Lovre problem u svlačionici. Htio sam im to reći u facu, ali on je odbio

Tjedan dana nakon što sam došao Bilić mi je pokazivao poruke Aljoše Pavelina protiv mene. Miševi su se sakrili u rupe i smijenili me, rekao je dojučerašnji sportski direktor Hajduka

Predsjednik Hajduka o Kaliniću: Izmanipulirali su ga! Nije istina da sam rekao ono o Livaji...
NASTAVLJAJU SE OBRAČUNI

Predsjednik Hajduka o Kaliniću: Izmanipulirali su ga! Nije istina da sam rekao ono o Livaji...

'Pavelin ne vodi Hajduk iz sjene. S Gattusom sam pričao prije deset dana, ali ja nemam razloga razgovarati s njim i sugerirati mu što da radi. Novog sportskog direktora objavit ćemo kad potpišemo ugovor, rekao je Ivan Bilić