Obavijesti

Sport

Komentari 12

Đalović: Čak smo bili bolji od Dinama nakon one sramote

Đalović: Čak smo bili bolji od Dinama nakon one sramote

Iskoristit ćemo reprezentativnu stanku da bismo se odmorili i dovesti koje pojačanje. Dovest ćemo jednog napadača i još dva igrača, najavio je trener Rijeke koji je remijem protiv Dinama kupio sebi mir

VIDEO

Teško i turublentno bilo je posljednjih dana na Rujevici. Tražili su se krivci i upiralo se prstom u predsjednika Damira Miškovića nakon sramotnog poraza od Olimpije i ispadanja iz Europe. A dok je cijela hrvatska javnost pričala o tome, njih je čekao derbi protiv Dinama. Nije mogao biti gori trenutak. No, Riječani su pokazali da je ona grozna ljubljanska noć iza njih.

Pokretanje videa...

Sažetak Osijek - Rijeka 01:11

Rijeka je remizirala s Dinamom (1-1) u 5. kolu HNL-a. Gosti su poveli golom Petkovića u 22. minuti, a domaćini su izjednačili u 50. preko Hodže. I do kraja utakmice Rijeka je bila ta koja je pritiskala i izgledala bolje na terenu, ali trener Radomir Đalović morao se zadovoljiti bodom.

Rijeka i Dinamo sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a

- Poslije debakla koji smo doživjeli u četvrtak, gdje smo se osramotili, večeras smo pokazali da je to bila samo jedna loša noć. Pašalić, Fruk i Radeljić nisu mogli trenirati. ali odigrali su jako dobru utakmicu i bili čak i malo bolji od Dinama. Tražili smo zajedno uzroke loše utakmice u Ljubljani. Tražio sam od svojih igrača da rade sve ono što nisu u Ljubljani, da budu agresivni i da idu sto posto u svaki duel. Možda smo mogli u drugom dijelu i dati gol za pobjedu. Da mi je netko ovaj rezultat ponudio prije utakmice, odmah bih prihvatio - rekao je trener Rijeke za Max Sport televiziju.

Rijeka je na Opus Areni pobijedila Osijek sa 2-0

Rijeka je u ovom prijelaznom roku ostala bez Labrovića, Pjace i Ivanovića, a najavio je Đalović kako će stići i nekoliko pojačanja do 5. rujna kada se spušta zastor nad transfernim rokom. 

- Iskoristit ćemo reprezentativnu stanku da bismo se odmorili i dovesti koje pojačanje. Dovest ćemo jednog napadača i još dva igrača. Nakon pauze dolazi Gorica. Bit će teško, ali imamo vremena da ju pripremimo. Iskoristit ćemo pauzu da neke igrače dovedemo u nešto bolje fizičko stanje - završio je Đalović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće
KAKVA PREDSTAVA

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće

Igrao je samo drugo poluvrijeme, no njegovim ulaskom u potpunosti se promijenio Cityjev način igre. 'Građani' su zagospodarili travnjakom, a Joško je briljirao
Attenzione! Gattuso je počastio igrače i stožer s iPhoneima! Za to je dao oko 40 tisuća eura
NAKON POBJEDE U DERBIJU

Attenzione! Gattuso je počastio igrače i stožer s iPhoneima! Za to je dao oko 40 tisuća eura

Trener Hajduka iskeširat će 40.000 eura i počastiti sve igrače i članove stožera novim mobitelima, kao nagradu za dobru igru i pobjedu u derbiju